You are here: Home » Beauty » Andrélon Verleidelijk Kort

Andrélon Verleidelijk Kort

geschreven door Constance

Alle drogisterijen staan er vol mee, haarstylingsproducten voor lang haar. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg dames met een korte coupe en speciaal hiervoor heeft Andrélon de Verleidelijk Kort producten gelanceerd.

Andrelon-Verleidelijk-KortDus heb je een korte coupe en zoek je naar speciale stylingproducten om het in model te brengen? Met Andrélon Verleidelijk Kort kun je kort haar elke dag weer in een nieuwe, frisse look stylen. De laatste tijd bewijzen steeds meer bekendheden dat kort
haar super sexy is. Ze kiezen voor een pittiger, trendy model door de schaar in hun lange lokken te zetten. Je kunt met kort haar ook eindeloos variëren met verschillende looks: van een funky, messy look tot een glamorous klassieke coupe.

De Verleidelijk Kort lijn bestaat uit een Mousse, Shaper Paste en een Shine Wax – drie makkelijk te gebruiken stylingproducten die perfect aansluiten bij uiteenlopende
stylingwensen voor kort haar. Gebruik de Styling Mousse voor volumineus haar, de Shaper Paste voor meer definitie en de Shine Wax voor extra body en glans.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com