You are here: Home » Beauty » Test; Sunshower, douchen en bruinen tegelijk

Test; Sunshower, douchen en bruinen tegelijk

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag kreeg ik het verzoek of ik de Sunshower wilde testen. En nu is dit echt zo’n apparaat waarvan je denkt ‘lijkt me best fijn, bruin worden onder de douche maar werkt dit nu echt?” Dus mijn antwoord was JA, laat maar komen!

sunshower combiAfgelopen vrijdag is ie dan ook bezorgd, de Sunshower. Misschien dat je denkt dat mijn badkamer helemaal verbouwd moest worden maar dat was niet het geval; ik heb een Sunshower op een statief gekregen, de Sunshower Combi.

Er zijn 3 modellen; de Combi, de Pure en de Health. De Sunshower Combi staat op een statief en heeft 2 typen lampen; uv-licht (voor een bruine tint) en infrarood (ontspanning voor je spieren). En je kunt de Combi in al bestaande badkamers neerzetten, zonder dat je iets hoeft te verbouwen. (Je moet wel een stopcontact in je badkamer hebben.) De Pure kan je je douchecabine ook gebruiken als infraroodcabine. De Health is, net als de Combi, geschikt voor bruinen en infrarood en de Pure en Health worden beiden ingebouwd dus een ideaal als je je badkamer gaat verbouwen.

sunshowerNu gaan Testman en ik binnenkort weer naar Ibiza en dan is het altijd fijn als je al voor gebruind bent, dus dat gaan wij de aankomende week dan ook doen met de Sunshower Combi.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com