Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Energiek de winter door met Biotona Bio Supergreens & Phyto-Detox

De decembermaand geeft een hoop mensen stress en ook helpen de feestdagen niet echt mee vwb. gezond eten en schiet het sporten er ook vaak bij in, maw. je healthy lifestyle kom aardig in de verdrukking. Het is dan ook een hele kunst om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en ook te kunnen genieten van lekkere maaltijden en tussendoortjes. En 1 van de 34 super poeders van Biotona kunnen je daarbij helpen.

biotona-sfeer

Deze superpoeders, die rijk aan anti-­oxidanten, zijn samengesteld uit bessen, vruchten zaden en planten die we in onze eigen tuin kunnen kweken maar die we ook hebben ontdekt in Zuid-­ & Noord-­Amerika, Europa, Tibet en Zuid-­ oost-­Azië. En er zijn 2 van deze booster die je gezond en fit 2016 uit laten gaan, en ervoor zorgen dat je 2017 fris & fruitig kan beginnen:
Biotona Bio Supergreens is een 100% raw powder. En bestaat uit een mix van de beste biologische en groene raw superfoods en bestaat uit 100% groene voedselbronnen die rijk zijn aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstof-­ fen. Naast de poeders van tarwegras-­, havergras-­, luzerne-­ gras-­, KAMUT khorasangras-­ en gerstegrasssap bevat de poeder ook nog de superalgen chlorella en spirulina, die rijk zijn aan proteïnen en een belangrijke voedingswaarde hebben. Maar dat is nog niet alles want het gevriesdroogde poeder van broccoli, boerenkool en spinazie en waardevolle stoffen uit Schots zeewier (Seagreens blaaswier en knotswier) zorgen voor nog meer groene superfoods. De mix is helemaal af met pure Matcha, biologisch gekweekte waterkers en bladeren van wonderboom Moringa oleifeira.

Biotona PhytoDetox is 100% organic powder en door je lichaam regelmatig te reinigen en te ontgiften kan je lichaam voedingsstoffen beter opnemen. Deze mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogde poeders is samengesteld uit mariadistel en artisjokblad om de lever te ondersteunen bij het detoxen, Curcuma dat de vetvertering stimuleert en de oeroude, ééncellige groene wateralg Chorella die een schat aan fytonutriënten bevat, net als het poeder van tarwegrassap. En tenslotte zit er in PhytoDetox zonnewortel, die meer dan 40% inuline (oplosbare vezels) bevat. Inuline is erg belangrijk voor de opname van mineralen en zorgt ook voor een betere darmflora.

 

Je kan, zowel de Biotona Bio Supergreens als de PhytoDetox, toevoegen aan smoothies of shakes in combinatie met vers fruit of vruchtensappen of met andere superfoods, melk, yoghurt of water. Bewaar je superfoods altijd koel, droog en in het donker. Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen).

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?