Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Australian Homemade viert ook dit jaar weer Sinterklaas Australian Homemade viert ook dit jaar weer Sinterklaas
  • HEMA lanceert Sintersongwriters-app HEMA lanceert Sintersongwriters-app
  • Intertoys speelboek ligt op de deurmat Intertoys speelboek ligt op de deurmat
shoppen

Australian Sinterklaas Chocolade Collectie

Speciaal voor Sinterklaas heeft Australian weer een speciale Sinterklaas chocolade collectie samengesteld. Van chocoladeletters tot chocomoticons en een metallic mijter, voor in iedere schoen wat wils! Voor Australian is Sinterklaas de drukste periode van het jaar. Elk jaar worden de chocoladeletters en eindejaarsgifts opnieuw op ambachtelijke wijze gemaakt. De melkchocolade varianten zijn hierbij het meest favoriet onder de Nederlandse bevolking.

australian-chocomoticons-wonderful

Een app, snapchat, video of uitgebreid gedicht. Er zijn tegenwoordig oneindig veel manieren om een boodschap, gevoel of emotie over te brengen. Hierbij worden niet alleen meer letters gebruikt, maar ook een aantal belangrijke karakters zoals emoticons. Australian speelt hierop in en introduceert dit jaar de leukste chocoladegifts van Sinterklaas: Chocomoticons! In deze emoticons zit nog meer chocolade dan in de reguliere letters en door verschillende typen chocolade te combineren kunnen de master-chocolatiers spelen met kleur en vorm.

Melk, puur of wit. Inmiddels is dit basis assortiment chocoladeletters van Australian uitgebreid met Crispy en Exclusive varianten in de letter S. De Rolls Royce onder de chocoladeletters is wel de Exclusive. Deze variant is niet voor niets de meest verkochte letter van Australian. Voorzien van luxe gekarameliseerde noten en tevens verkrijgbaar in een extra grote variant (210 gram), is dit het perfecte cadeau voor Sinterklaas.

CADEAUTIP: Om je cadeau nog persoonlijker te maken biedt de Australian webshop de mogelijkheid om jouw gift te voorzien van een persoonlijke tekstkaart. Zo creƫer je gemakkelijk en snel een unieke gift en zegt jouw letter meer dan duizend woorden.
Afbeelding

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?