You are here: Home » Shoppen » Triumph Kerstlingerie

Triumph Kerstlingerie

geschreven door Constance

Triumph heeft een hele feestelijke lingerie collectie voor Kerst (en daarna) en deze zorgt ervoor dat je sexy en verleidelijk voelt. De Triumph’s Enchanted en Essence wintercollectie ziet er heel mooi uit maar corrigeert en vormt je lichaam ook nog, voor een verleidelijk silhouet.

bwt-d-magicboost

De Enchanted collectie bevat de Enchanted Spotlight beha, en deze is gebaseerd op één van de best verkochte modellen van Triumph. Omdat geen enkele vrouw haar feestjurk zou moeten kiezen op basis van beperkt ondergoed, heeft Triumph ook haar Enchanted Boost Super Plunge beha geïntroduceerd. Daarnaast heeft Triumph een corrigerende body met de MagicWire techniek ontworpen voor een push-up effect. En dan is er ook nog de Beauty-Full Starlet beha die speciaal is ontworpen voor vrouwen met een vollere cup.

triumph-essence

Op zoek naar meer sexy basics voor de feestdagen? Dan is de Essence collectie precies wat je zoekt. De collectie is verwerkt met fijn kanten borduurwerk en is geïnspireerd op rozen en chrysanten. De Essence collectie bestaat uit oa. uit de Pure Essence beha, compleet gemaakt van een kanten stof. De Splendid Essence beha is er in 2 versies: de 1e is een elegante, niet-voorgevormde balconette-bh en de 2e is een licht-gewatteerd model met innovatieve Spacer-cups, die de vrouwelijke vormen accentueren. Daarnaast zijn er nog de Iconic Essence body en beha, beiden bewerkt met kant voor een sexy en elegant figuur. Ten slotte bevat de collectie nog de Camisole beha en de Sheer Rose Essence beha.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com