You are here: Home » Fashion » Marktplaats presenteert de Marktplaats Goudmijn Collectie

Marktplaats presenteert de Marktplaats Goudmijn Collectie

geschreven door Constance

Marktplaats presenteerde gisterenavond in de Vondelkerk op een gouden catwalk een unieke fashion show: de Marktplaats Goudmijn Collectie. En voor deze modeshow werden meer dan 50 bloggers, vloggers en modellen door Marktplaats uitgedaagd een outfit uit hun eigen kast samen te stellen en onder begeleiding van stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer aan het aanwezige publiek te tonen.

marktplaats-catwalk-collectie

Na afloop van de show zijn de outfits direct op Marktplaats gezet. Met de collectie wil Marktplaats duurzaamheid in fashion stimuleren en laten zien dat je garderobe een goudmijn is. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu bieden via marktplaats.nl/goudmijncollectie op alle items van de influencers. Zo kun je bieden op items uit de kasten van onder anderen vloggers Monica Geuze, Queen of Jetlags en model Nadia Palesa.

Uit onderzoek van Marktplaats is gebleken dat mensen veel meer ongebruikte kleding in hun kast hebben hangen dan ze zelf denken. Gemiddeld denken Nederlanders dat 20% van hun kledingkast uit ‘ongebruikte kleding’ bestaat. De verkoop van deze kleding kan al zo’n 260 euro opbrengen. Het percentage ongebruikte items wordt hoger naarmate Nederlanders meer kledingstukken hebben. De twee belangrijkste redenen om kledingstukken niet meer te dragen zijn volgens de Nederlander: ‘het is niet meer mijn smaak’ (27%) en ‘het past niet meer’ (25%).

Je kunt vanaf vandaag tot woensdag 7 december bieden op de meer dan 200 items van de Marktplaats Goudmijn Collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com