Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Mymuesli breidt uit met Tree of Tea Mymuesli breidt uit met Tree of Tea
  • Mymuesli lanceert Superkids Muesli Mymuesli lanceert Superkids Muesli
  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • MYMUESLI Adventskalenders MYMUESLI Adventskalenders
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
shoppen

Mymuesli winkel in Utrecht geopend

Sinds een paar weken heeft Utrecht een primeur, want daar is nl. de 1e mymuesli winkel van Nederland geopend. En dit is een walhalla voor alle ontbijt- en muesli lovers. Het Duitse mueslimerk opent na 6 jaar online succes, nu de 13 fysieke winkel in het centrum van Utrecht.

mymuesli-winkel

Naast een ruim assortiment van maar liefst 30 verschillende soorten muesli, havermout en diverse mymuesli2go producten, introduceert mymuesli speciaal ter ere van de eerste Nederlandse winkel de exclusieve limited edition: Holland-muesli.

In de mymuesli winkel vind je maar liefst 30 verschillende soorten muesli, havermout en diverse soorten mymuesli2go’s. Alle producten zijn 100% biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Kies de Paleo variant gebaseerd op het dieet uit de steentijd zonder granen en met veel noten of kies voor de suikerarme, caloriearme en koolhydraatarme Balance-muesli. Daarnaast leent de N’oats havermout van mymuesli zich ook perfect voor verrassende recepten, zoals N’oats Gingerbread of heerlijke havermoutkoekjes.
mymuesli-holland
Speciaal voor de opening van de allereerste store in Nederland, lanceert mymuesli met trots de limited edition Holland-muesli. Een exclusieve krokante mix met oranje duindoornbessen voor een verrassende twist. De koker is voorzien van een typisch Hollands design in de kleuren rood-wit-blauw, gecombineerd met oranje. Naast tulpen, molens en klompen, pronken ook de typische grachtenhuizen en de Nederlandse vlag op deze limited edition koker.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?