You are here: Home » Beauty » Dr. Organic Virgin Olive Oil serie

Dr. Organic Virgin Olive Oil serie

geschreven door Constance

Dr. Organic heeft een hele fijn serie, speciaal voor de droge huid, nl. de Dr. Organic’s Virgin Olive Oil lijn. Virgin Olive Oil staat bekend om zijn voedende en beschermende eigenschappen en zorgt daarmee voor een gezonde uitstraling. Daarnaast bevat de lijn oliezuur, een krachtige antioxidant die je huid nét dat beetje extra geeft.

dr-organic-virgin-olive-oil-serie

De serie bestaat uit een aantal producten voor het gezicht, lichaam én haar:
Dr. Organic Virgin Olive Oil Day Cream en dit is een diepe hydraterende, herstellende en voedende dagcrème, perfect voor de droge huid. Dankzij toegevoegde oliezuur, welke dient als een krachtige antioxidant, bescherm je je huid optimaal. De crème bevat de waterplant Menysanthes trifoliata: een uitstekend anti-aging ingrediënt. Deze snel absorberende crème dringt de buitenste lagen van de opperhuid binnen, stimuleert celvernieuwing en ondersteunt de aanmaak van natuurlijk collageen.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Night Cream is ook hydraterend en voedt de droge, gestreste huid ’s nachts. De unieke mix van biologische anti-aging ingrediënten en met als hoofdingrediënt de plant Menyanthes trifoliata stimuleert de onderste lagen van de opperhuid en ondersteunt de celvernieuwing en de aanmaak van natuurlijk collageen. Met als resultaat; een jongere, gezondere en frissere uitstraling!
Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Scrub is diep reinigend, hydraterend en verzachtend en is bedoeld voor de droge huid. Deze face scrub biedt de perfecte mix van bioactieve, biologische ingrediënten bestaande uit microdeeltjes van vulkanische lava en poeder van olijfschil. Hiermee is de scrub een uitzonderlijke, diepreinigende exfoliant die de huid bovendien hydrateert. Onzuiverheden worden verwijderd en een natuurlijk stralende en jeugdige teint wordt onthuld.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Mask is diep reinigend en brengt PH waarden in balans Dit masker biedt een voedende behandeling voor de huid die wel een oppepper kan gebruiken. Het diep reinigende masker is verrijkt met mineraalrijke oliën die de huid ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. De zachte mix van natuurlijke bioactieve ingrediënten stimuleert de circulatie, waardoor de huid er fris en perfect gehydrateerd uitziet.

LDr. Organic Virgin Olive Oil Skin Lotion is ook hydraterend en verjongend en is speciaal geschikt de droge huid! Door de rijke bron van vocht en antioxidanten worden zelfs de moeilijkste plekken als ellebogen en knieën gevoed.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Body Scrub is exfolierend, verfrissend en hydraterend.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Foot & Heel Cream is perfect voor ernstig droge, gebarsten hielen. Met een unieke intensieve 12- uur durende formule. De Virgin Olive Oil Foot & Heel Cream is verrijkt met fruitoliën in combinatie met bioactieve ingrediënten om de huid te voeden van binnenuit. De crème verzacht de huid en helpt eelt te verminderen.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Deodorant is geschikt voor alle huidtypen. De deodorant is samengesteld op basis van organische virgin olive oil, aloë vera, zonnebloemolie, Ijslands mos en vitamine E. Deze natuurlijke deodorant biedt de hele dag bescherming en voedt de huid.


Dr. Organic Virgin Olive Oil Shampoo is perfect voor droog en beschadigd haar. De olive oil dringt diep door in de haarschacht om het haar van binnenuit te beschermen. De verfrissende mix van natuurlijke extracten met citroen, tijm, venkel en cassis zorgt voor natuurlijk glanzend en gezond haar.
Dr. Organic Virgin Olive Oil Conditioner heeft een diep voedende werking. De antioxidant-rijke olie is verrijkt met biologische aloë vera, citroen en zwarte bes om diep in de keratinevezels van het haar te dringen. Het resultaat? Haar dat nieuw leven is ingeblazen en straalt van vitaliteit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?