You are here: Home » Kindergadgets » December cadeautip; Playmobil Adventskalender

December cadeautip; Playmobil Adventskalender

geschreven door Constance

We kunnen op 1 december altijd gaan aftellen naar Kerst en al honderden jaren zijn adventskalenders onderdeel van de decembertraditie. Grote en kleine kinderen zijn dol op het spannende gevoel om tussen 1 en 24 december dagelijks een vakje open te maken, waarachter een klein cadeautje of lekkernij zit. Maar wist je dat PLAYMOBIL in haar collectie ook adventskalenders in verschillende winterse thema’s heeft?

unnamed-1

De PLAYMOBIL adventskalenders hebben kleine deurtjes waarachter leuke verrassingen zitten. Heeft jouw zoon of dochter een zwak voor spannende politie avonturen? Speelt hij graag de boef, of een stoere agent die ervoor zorgt dat de dief tijdens kerst veilig achter de tralies zit? Dat kan met de adventskalender ‘Op heterdaad betrapt’. Met de adventskalender ‘Koninklijk schaatsfeest’, die aandoet als een winter wonderland, kunnen kinderen sparen voor een sprookjesachtig schouwspel waarbij de Koninklijke familie gaat schaatsen in het park achter het kasteel.

Zo is de hele maand december een feest met dagelijks een klein cadeautje, waarmee vanaf de eerste dag al gespeeld kan worden. Totdat de set op kerstavond compleet is en de figuren uit de set een kerstvakantie vol speelplezier inluiden. Met de PLAYMOBIL-adventkalenders worden herinneringen gemaakt tijdens het uitpakken én tijdens het spelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com