Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
ladygadgets

Mail & Win; Logitech Silent Mouse

Enige weken geleden heb ik al aangekondigd dat ik van Logitech hun nieuwste muis zou ontvangen voor een test, en wel de Silent Mouse. Wat maakt deze muis zo bijzonder? Wel nu, zoals de naam al zegt hij is ‘silent’ maw. hij is (muis)stil!

logitech-m330-silent-plus

En dat de Logitech Silent Mouse (M330 Silent Plus) stil is, heb ik zelf ondervonden want je hoort inderdaad geen enkel klik of scroll geluid als je deze muis gebruikt. Ikzelf ben een voorstander van het werken met een muis maar ook ik heb een gruwelijke hekel aan het klikken van zo’n ding. Maar met de Silent Mouse heb je hier dus totaal geen last van.

En het wordt nog leuker want ik mag 1 lezer/es, namens Logitech, blij maken met deze muis (twv. euro 39,99). Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Mail, voor 15 december as., je antwoord (en adresgegevens) op de vraag ‘hoeveel verschillende Silent Mouse modellen heeft Logitech’ naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?