Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
ladygadgets

Mail & Win; Logitech Silent Mouse

Enige weken geleden heb ik al aangekondigd dat ik van Logitech hun nieuwste muis zou ontvangen voor een test, en wel de Silent Mouse. Wat maakt deze muis zo bijzonder? Wel nu, zoals de naam al zegt hij is ‘silent’ maw. hij is (muis)stil!

logitech-m330-silent-plus

En dat de Logitech Silent Mouse (M330 Silent Plus) stil is, heb ik zelf ondervonden want je hoort inderdaad geen enkel klik of scroll geluid als je deze muis gebruikt. Ikzelf ben een voorstander van het werken met een muis maar ook ik heb een gruwelijke hekel aan het klikken van zo’n ding. Maar met de Silent Mouse heb je hier dus totaal geen last van.

En het wordt nog leuker want ik mag 1 lezer/es, namens Logitech, blij maken met deze muis (twv. euro 39,99). Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Mail, voor 15 december as., je antwoord (en adresgegevens) op de vraag ‘hoeveel verschillende Silent Mouse modellen heeft Logitech’ naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)