Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Clinique Adventskalender

Steeds meer cosmetica- & beautybrands lanceren een Adventskalender. En ook Clinique introduceert de Adventskalender 24 dagen met Clinique. En hierin zitten de bestsellers van Clinique in reisformaat, dus ideaal voor jezelf als je gaat reizen, maar ook heel leuk om te weg te geven.

unnamed

 

Alles wat je voor de feestdagen maar kan wensen in mini formaat, verpakt in een luxueuze doos. De bestsellers huidverzorgings- en make-up producten, met het huidverzorgingssysteem in drie stappen, een bekroonde vochtinbrengende crème, een succesvolle lippenstift, een populair parfum en meer.

En dit is de inhoud van de Kalender :
Deep Comfort Hand and Cuticle Cream, Long Last Lipstick, Blushing nude, Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips, Rinse-Off Foaming Cleanser, All About Eyes, Clinique Smart Custom-Repair Serum, Blushing Blush Powder Blush- Innocent Peach, Blush Brush, Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer, Clinique For Men Moisturizing Lotion, Clinique Happy Parfum Spray, Eye Lash Curler, Moisture Surge Extended Thirst Relief, 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, Dramatically Different Moisturizing Lotion+, Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, Super Strawberry, Liquid Facial Soap Mild, Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream, Moisture Surge Overnight Mask, Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer, Golden Glow, Clinique Skinny Stick, Slimming Black, High Impact Mascara Black en Clarifying Lotion 2.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?