You are here: Home » e-Readers & e-Books » Test; Kindle Oasis e-Reader

Test; Kindle Oasis e-Reader

geschreven door Constance

De feestdagen komen er weer aan, en december is natuurlijk de cadeaumaand! Om je hierbij een handje te helpen, heb ik voor jullie 3 Kindle e-readers van Amazon op een rij gezet. Zelf ga ik de Kindle Oasis testen, en heb daarna nog een leuke verrassing voor mijn lezers, maar daarover later deze maand meer.

image001

De Kindle e-readers zijn ontworpen voor de best mogelijke leeservaring, met displays die lezen als echt papier, aangepaste lettertypen voor digitaal lezen, een batterijduur van weken in plaats van uren, ruimte voor duizenden boeken en miljoenen boeken beschikbaar in 60 seconden of minder. En hieronder kan je meer lezen over 3 verschillende Kindle modellen.

De Kindle Oasis is bedoeld voor de fervente lezer en is ontworpen om gewichtloos aan te voelen  en is onvoorstelbaar dun. Hij heeft een ergonomische grip die het zwaartepunt verschuift naar je handpalm voor een perfecte balans, zodat je urenlang comfortabel kunt lezen uit één hand. Met de meegeleverde leren oplaadhoes (in zwart, wijnrood en notenbruin) kun je maandenlang lezen zonder een stekker te hoeven gebruiken want de accu gaat super lang mee.

image003

De Kindle Paperwhite richt zich volledig op de details die voor lezers het belangrijkst zijn. Het scherm met 300 ppi zorgt voor een geweldige resolutie en een tekst- en afbeeldingweergave van drukkwaliteit. De Kindle Paperwhite heeft vele typografie en lay-out functies, zoals het nieuwe lettertype ‘Bookerly’ dat speciaal ontworpen is voor digitaal lezen. Samen zorgen deze details er voor dat je sneller kunt lezen en je ogen minder vermoeid raken.

image005

De meest betaalbare Kindle (in wit & zwart) is nu nog dunner en lichter voor dezelfde prijs. Dankzij het dunne en lichte design neem je je complete bibliotheek gemakkelijk overal mee naartoe. Exporteer je aantekeningen en favoriete passages, print ze eenvoudig uit voor je boekenclub, en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?