You are here: Home » Shoppen » Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest

Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest

geschreven door Constance

De biologische essentiële oliën van Physalis zijn bedoeld voor lichaam en geest. En Physalis maakt gebruik van de kracht en schoonheid van de natuur. En met de complete lijn essentiële oliën en voedingssupplementen word je gezondheid op natuurlijke wijze ondersteunt.

gember

Door de geschiedenis heen worden essentiële oliën in verschillende culturen toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. In totaal heeft Physalis maar liefst 54 essentiële oliën, elk met hun specifieke effect. De essentiële oliën zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke massage, een rustgevend bad of een verkwikkende douche. Ook kunnen ze zorgen voor een prettige geur in huiskamer of kantoor. Bovendien zijn essentiële oliën ideaal om de keel en de luchtwegen te verzachten en kalmeren.

Hieronder staan een aantal bijzondere Physalis essentiële oliën:
Physalis Ravintsara; verzacht en geeft nieuwe energie. Ravintsara, ofwel Cinnamomum camphora, behoort tot de laurierfamilie en is afkomstig uit Madagascar. De olie heeft een heldere, frisse en kruidige geur met een lichte kamfernoot en doet denken aan eucalyptus. Ravintsara olie ondersteunt de weerstand, verzacht de luchtwegen, geeft nieuwe energie en herstelt het mentale evenwicht. De olie is oraal te gebruiken, is heerlijk voor een huidmassage of een ontspannend bad en ideaal voor het verstuiven van ruimtes.
Physalis Gember: verwarmt en maakt soepel. Gember wordt gemaakt van de wortelstok van de plant Zingiber officinale, afkomstig uit Sri Lanka. Gember staat bekend om zijn eetlust- en energiebevorderende eigenschappen. Gemberolie heeft een verwarmend effect en maakt, verwerkt in een massage olie, de spieren weer heerlijk soepel.
Physalis Groene Mandarijn: verkwikt de geest. De Groene Mandarijn of Citrus reticulata behoort tot de citrusvruchten en is afkomstig uit Brazilië. De olie van groene mandarijn wordt geperst uit de schil van onrijpe vruchten. De friszoete geur verkwikt de geest en brengt deze in evenwicht: een ideale olie in stress situaties! Ook als verstuiver is de Groene Mandarijn heerlijk: het verfrist en zuivert de lucht.

Physalis voedingssupplementen geven je een natuurlijk steuntje in de rug. Ben je moe, heb je een verminderde weerstand, een slechte nachtrust, of een opgejaagd gevoel? Op deze momenten kan ons lichaam wel een duwtje in de goede richting gebruiken met de Physalis voedingssupplementen. Ze zijn samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en bevatten plantenextracten, vitaminen, mineralen en essentiële oliën.
Physalis Relax & Sleep bio; Stress en spanningen kunnen een goede nachtrust flink in de weg zitten. Physalis Relax & Sleep bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje; planten die van oudsher bekend staan om hun rustgevende eigenschappen.
Physalis Ginseng forte + Maca; Behoefte aan meer energie en vitaliteit? Physalis Ginseng forte is een sterk complex met alle soorten ginseng. Koreaanse, Siberische en Indiase ginseng ondersteunen de lichamelijke en geestelijke prestaties. Maca (Peruviaanse ginseng) draagt bij tot de vitaliteit en het fysieke en mentale uithoudingsvermogen, terwijl toegevoegd magnesium bijdraagt bij tot vermindering van vermoeidheid. De powermix bevat bovendien vitamine C (200mg), de antioxidant vitamine E en natuurlijk gefermenteerd co-enzym Q10.
Physalis Rode gist rijst; combineert natuurlijke actieve stoffen met een krachtig effect. Monacoline K, een natuurlijk bestanddeel uit rode gist rijst, draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolniveau. Hoogwaardige visolie, met omega 3-vetzuren EPA en DHA, draagt bij tot het behoud van een normale hartfunctie. Het olijfbladextract vult deze werking aan en ondersteunt het behoud van een normale bloeddruk.

Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com