Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • L’Occitane Adventskalenders L’Occitane Adventskalenders
  • L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging
  • L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm
  • L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket
shoppen

L’Occitane Adventskalender 2016

Vorig jaar heb ik hem zelf mogen ontvangen, de L’Occitane Adventskalender. En het aftellen is begonnen en we wachten allemaal vol ongeduld op de kerst! Kanako, de illustratrice van My Little Paris, heeft een kleurige adventskalender voor l’Occitane 2016 ontworpen.

loccitane-adventskalender

De kunstenares tekende een hectische cadeauwerkplaats. We zien hoe Kerstmis wordt voorbereid bij l’Occitane: de bloemenzaal waar alle bloemblaadjes liggen, de distillatieruimte waar gedurfde combinaties van essentiële oliën worden bedacht en de werkplaats waar cadeaus worden ingepakt en elke minuut telt.

Elke dag brengt weer een verrassing: Almond Milk Concentrate, Shower Gel with Green Tea & Bitter Orange, Immortelle Essential Water, Shea Gentle Toner en nog veel meer want je vindt dit jaar wel 24 producten in de cadeauwerkplaatsen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?