Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Belvedere Vodka lanceert limited edition fles voor bestrijding van Aids

Belvedere Vodka, kondigt met trots de nieuwe (PRODUCT)RED limited edition fles aan. In totaal wordt 50% van de winst uit de verkoop van elke fles gedoneerd aan het Global Fund, het toonaangevende financieringsprogramma in de strijd tegen hiv/aids in Afrika.

belvederered-john-legend

Ter ondersteuning van de samenwerking van Belvedere met (RED), heeft John Legend als ambassadeur van de #MAKETHEDIFFERENCE campagne in samenwerking met de meest bekende Ndebele kunstenares Esther Mahlangu het kleurrijke en krachtige design van de fles ontworpen. Dit design is geïnspireerd op de vier kernwaarden: eenheid, veiligheid, steun en verandering.

De limited edition geeft de fles van Belvedere een unieke (BELVEDERE)RED twist. Ter vervanging van het Poolse presidentiële paleis op de fles, is het design van Mahlangu een opvallende en levendige toevoeging. De woorden eenheid, veiligheid, steun en verandering staan in Mahlangu’s handschrift op de achterkant van de limited edition vermeld, als symbool voor het collectief gevoel van iedereen die deelneemt aan de strijd tegen hiv/aids. Op de voorkant van de fles staat de handtekening van ambassadeur John Legend.

Speciaal ter ere van de lancering van #MAKETHEDIFFERENCE, introduceert Belvedere twee (RED) cocktails: (BELVEDERE)RED Spritz en (BELVEDERE)RED Martini. Twee verfrissende en smaakvolle cocktails als eerbetoon aan (RED) dankzij hun rode kleur en met de kenmerkende gladde, rijke textuur van Belvedere vodka.

Let’s #MAKETHEDIFFERENCE.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?