You are here: Home » Beauty » Kruidvat Originals krijgen een nieuwe look

Kruidvat Originals krijgen een nieuwe look

geschreven door Constance

De Kruidvat Originals hebben een nieuwe look gekregen. Kruidvat richtte in 1975 deze eerste, eigen huidverzorgingslijn
met herkenbare, natuurlijke ingrediënten op.

kvnl_originals_header_006

De gezichts- en lichaamsverzorging van Kruidvat Originals heeft nu een nieuw uiterlijk gekregen én er zijn nieuwe producten toegevoegd. De uitgebreide collectie kent voedende dagcrèmes, lichte massageoliën, ontspannende gezichtsmaskers en het welbekende rozenwater.

Ook is er gedacht aan verzorging speciaal voor de heren, met de baardolie en Snor & Baardwax. Met Kruidvat Originals is betaalbare én goede persoonlijke verzorging voor iédereen bereikbaar, toen en nu anno 2016.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?