Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Libratone introduceert de Q Adapt headsetlijn Libratone introduceert de Q Adapt headsetlijn
  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
  • Test; Libratone Zipp speaker Test; Libratone Zipp speaker
  • Hollands Glorie bij DUO Hollands Glorie bij DUO
  • Test: Zonnecapsules Test: Zonnecapsules
  • Moederdagtip: Nescafé Dolce Gusto Moederdagtip: Nescafé Dolce Gusto
ladygadgets

Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood

Libratone heeft een rode variant van veelzijdige GO ONE CLICK en STYLE Bluetooth-speakers gelanceerd en de nieuwe kleur heeft Cerise Red en is een aanvulling op de reeds bestaande 3 kleuren.

one-click-cerise-pink-1

In juni jl. zijn de GO ONE CLICK en GO ONE STYLE geïntroduceerd en zij passen dankzij hun handzame formaat in iedere tas. De speakers linken moeiteloos met ieder mobiel apparaat en beschikken over Libratone’s kenmerkende 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren. Hiermee zijn deze speakers de ultieme metgezel op alle avonturen buiten de deur.

De GO ONE heeft een afneembare rubber beschermrand, waar, naar eigen smaak, diverse accessoires kunnen worden toegevoegd om de speaker aan te dragen of aan alle denkbare oppervlakken te bevestigen of op te hangen. De ONE STYLE is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt.

libratone_one_style_cerise_red_640x593_pack_2

De Cerise Red-versies van de GO ONE CLICK en GO ONE STYLE zijn nu te koop en de rode variant van de 3e speaker uit de GO-serie, de TOO, is later dit jaar verkrijgbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?