You are here: Home » Audio & video » Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood

Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood

geschreven door Constance

Libratone heeft een rode variant van veelzijdige GO ONE CLICK en STYLE Bluetooth-speakers gelanceerd en de nieuwe kleur heeft Cerise Red en is een aanvulling op de reeds bestaande 3 kleuren.

one-click-cerise-pink-1

In juni jl. zijn de GO ONE CLICK en GO ONE STYLE geïntroduceerd en zij passen dankzij hun handzame formaat in iedere tas. De speakers linken moeiteloos met ieder mobiel apparaat en beschikken over Libratone’s kenmerkende 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren. Hiermee zijn deze speakers de ultieme metgezel op alle avonturen buiten de deur.

De GO ONE heeft een afneembare rubber beschermrand, waar, naar eigen smaak, diverse accessoires kunnen worden toegevoegd om de speaker aan te dragen of aan alle denkbare oppervlakken te bevestigen of op te hangen. De ONE STYLE is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt.

libratone_one_style_cerise_red_640x593_pack_2

De Cerise Red-versies van de GO ONE CLICK en GO ONE STYLE zijn nu te koop en de rode variant van de 3e speaker uit de GO-serie, de TOO, is later dit jaar verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com