Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne
  • Mooie helmen voor op de fiets bestaan Mooie helmen voor op de fiets bestaan
  • Nutcase introduceert 2 hippe en trendy fietshelmen Nutcase introduceert 2 hippe en trendy fietshelmen
  • e-Bike vouwfiets zonder ketting; de Mando Footloose e-Bike vouwfiets zonder ketting; de Mando Footloose
  • Brompton winkel in Amsterdam Brompton winkel in Amsterdam
  • Gadget Test; Vouwfiets, de Strida Gadget Test; Vouwfiets, de Strida

Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB

Testman heeft een tijdje terug al geschreven over een helm voor op de fiets in de stad van Nutcase.
En ja officieel is het ook een helm uit in de serie Metroride, ofwel voor in de stad. Maar testman is een echte fietser en heeft naast zijn stadsfiets met kistje en vouwfiets van Strida voor in de stad, ook een MTB voor op de Utrechtse Heuvelrug.
20161016_181303
En MTB’ers, ook testman, zijn vaak ijdel met hun uitrusting en willen iets anders dan anders. Testman fietste een aantal weken met de Metroride The Professor door het bos en dat is prima bevallen. Ook bij een zware sportieve inspanning blijft de helm prima om te dragen qua warmte. De zwaardere belasting in het bos (zware takken en dergelijke) kan The Professor ook prima aan. Eerlijk gezegd is er maar een nadeel wanneer je de kleurige stadshelm in het bos gebruikt, een helm raakt  wat sneller beschadigd bij het mountainbiken ;-). Al met al gaat testman deze helm komende winter ook op de mtb dragen, want ijdel zijn ze wel, die mtb’ers.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?