You are here: Home » Accessoires » Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB

Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB

geschreven door testman

Testman heeft een tijdje terug al geschreven over een helm voor op de fiets in de stad van Nutcase.
En ja officieel is het ook een helm uit in de serie Metroride, ofwel voor in de stad. Maar testman is een echte fietser en heeft naast zijn stadsfiets met kistje en vouwfiets van Strida voor in de stad, ook een MTB voor op de Utrechtse Heuvelrug.
20161016_181303
En MTB’ers, ook testman, zijn vaak ijdel met hun uitrusting en willen iets anders dan anders. Testman fietste een aantal weken met de Metroride The Professor door het bos en dat is prima bevallen. Ook bij een zware sportieve inspanning blijft de helm prima om te dragen qua warmte. De zwaardere belasting in het bos (zware takken en dergelijke) kan The Professor ook prima aan. Eerlijk gezegd is er maar een nadeel wanneer je de kleurige stadshelm in het bos gebruikt, een helm raakt  wat sneller beschadigd bij het mountainbiken ;-). Al met al gaat testman deze helm komende winter ook op de mtb dragen, want ijdel zijn ze wel, die mtb’ers.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com