Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Acer Air Monitor Test; Acer Air Monitor
  • Test; Acer Air Monitor Test; Acer Air Monitor
  • Test; Netatmo Home Coach Test; Netatmo Home Coach
  • Test; Philips Pro Dryer – haardroger Test; Philips Pro Dryer – haardroger
  • Philips introduceert nieuwe babyfoon Philips introduceert nieuwe babyfoon
  • Philips Pro-serie haarverzorgingsproducten Philips Pro-serie haarverzorgingsproducten
wonen

Netatmo introduceert de Healthy Home Coach

Netatmo heeft de Healthy Home Coach gelanceerd: een slimme binnenklimaatmonitor die je helpt een gezondere woonomgeving te creëren. Healthy Home Coach is aansluitbaar op HomeKit, om een slimme woning nog comfortabeler te maken.

image008

De Healthy Home Coach is ontworpen om families met kinderen te voorzien van het gezondste binnenmilieu. Een slechte luchtkwaliteit en geluidsoverlast kunnen je slaap, concentratie en zelfs je gezondheid verstoren. Het juiste vochtigheidsniveau en een goede ventilatie spelen een rol om astma, allergieën en ademhalingsproblemen onder controle te houden. Bovendien merken ouders gebrekkige omstandigheden binnen niet altijd op. Een kamer die precies goed aanvoelt voor volwassenen, kan te warm zijn voor baby’s en kleuters. Luchtvervuiling in huis kan het concentratievermogen verminderen en de slaap van jonge kinderen kan verstoord worden door geluiden waarvan ouders niet beseffen dat hun kinderen er last van hebben.

Healthy Home Coach volgt en registreert alle omgevingselementen binnenshuis. Het apparaat verzamelt gepersonaliseerde gegevens van de gebruikers en geeft actiegerichte aanwijzingen die gebaseerd zijn op het seizoen, de tijd van de dag, de metingen of de profielen van de gebruikers. En je weet precies wanneer hij de luchtbevochtiger aan moet passen. Daarnaast kan hij ervoor zorgen dat elk vertrek precies goed verwarmd of gekoeld is en dat het geluidsniveau in de slaapkamer van een kind niet te hoog is om goed te kunnen slapen. Healthy Home Coach weet precies wat er veranderd moet worden om een gezondere omgeving te creëren voor elk familielid.

app

Dankzij de app heb je overal toegang tot de klimaatomstandigheden in huis. Met meerdere Healthy Home Coach-apparaten in het huis kan je het milieu in alle kamers monitoren via één app. Als één van de omgevingselementen binnenshuis een buitensporig niveau bereikt, wordt je direct gewaarschuwd via berichten op een mobiel apparaat die aanbevelen om gerichte acties te ondernemen om het welzijn binnenshuis te verbeteren. Met één klik op de bovenkant, licht de Healthy Home Coach op en geeft het direct de recentste gegevens over de gezondheid van het vertrek. Via de app kan je de gegevensgeschiedenis zien van elk element dat gemeten wordt door Healthy Home Coach. Dankzij de compatibiliteit met de Apple HomeKit, kan je ook aan Siri vragen hoe gezond zijn huis is. Je kan bovendien specifieke scenario’s creëren door een Healthy Home Coach in verschillende combinaties te verbinden met andere slimme apparaten. Bijvoorbeeld om ramen te openen als de luchtvervuiling binnen te hoog is of om de verwarming uit te zetten als het te warm wordt.
netatmo-healthy-home-coach

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?