You are here: Home » Men's gadgets » Men’s Lounge by Prominent in de Kalverstraat

Men’s Lounge by Prominent in de Kalverstraat

geschreven door Constance

De meeste mannen vinden winkelen, samen met hun partner/vriendin/vrouw een verschrikking en vaak na een half uurtje haakt men al af. Relaxstoelenfabrikant Prominent komt met de oplossing en opent in de week van 10 t/m 16 oktober de Men’s Lounge in de Kalverstraat 101.

the-mens-lounge

Alle mannelijke voorbijgangers kunnen, gratis, 30 minuten lang ontspannen in de spiksplinternieuwe Humberto-fauteuil, terwijl het vrouwelijke shopgezelschap de Kalverstraat leeg koopt. Eergisteren, 11 oktober, is de winkel feestelijk geopend door Humberto Tan. Zes keer naar hetzelfde jurkje kijken, tig winkels af en dan uiteindelijk toch schoenen kopen in de allereerste winkel. Een herkenbaar scenario voor vele mannen.

Prominent wil winkelen ook leuk maken voor mannen en heeft de 100 m2 grote pop-up store helemaal omgetoverd tot de Men’s Lounge by Prominent. De ultieme relaxplek waar de heren helemaal in de watten worden gelegd. Zo is er mogelijkheid om FIFA17 te spelen, series te kijken, een scheerbeurt te krijgen, muziek te luisteren maar ook bijvoorbeeld hapjes & drankjes te nuttigen.

De lounge is op maandag en zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 11:00 tot 18:30 uur. En op donderdag, wanneer het koopavond is in Amsterdam, is de winkel te bezoeken van 11:00 tot 21:00 uur.

prominent-mens-lounge

Prominent heeft samen met Humberto Tan de ideale relaxstoel gecreëerd; de Humberto-fauteuil. De inbreng van Humberto komt terug in de relaxte uitstraling en looks van dit bijzondere meubel, die verkrijgbaar is in een combinatie van leer en tweed in tal van combinaties. De Humberto-fauteuil is uitgerust met een USB-aansluiting, waardoor zowel de persoon in de stoel als de smartphone of tablet tegelijk kunnen worden opgeladen. De stoel wordt op maat gemaakt, door de stoel af te stemmen op zijn of haar specifieke lichaamsmaten en designwensen. Een tailor-made eindresultaat dat past in ieder interieur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com