Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
shoppen

Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten

Het cosmeticamerk lavera heeft een complete serie met volledig natuurlijke, duurzaam geproduceerde make-up- en verzorgingsproducten zonder overbodige toevoegingen en daar zijn nu een 2-tal handverzorgingsproducten aan toe gevoegd. Alle producten, die de huid optimaal verzorgen, worden geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur en zijn gecertificeerd met o.a. het NATRUE label. Dit is een zeer streng internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica. lavera biedt een range prachtige producten die niet alleen huid, maar ook de wereld om ons heen mooier maken.

unnamed-3

Lavera heeft nu 4 verschillende handcrèmes, die qua ‘care’ variërend van licht tot intensief en stuk voor stuk vol plantaardige ingrediënten, grotendeels uit eigen biologische teelt. En ze zijn ideaal voor de komende gure wintermaanden, wanneer onze handen wel wat extra verzorging en aandacht kunnen gebruiken.

unnamed-4

De 2in1 Care – Hand & Cuticle Cream bevat biologische olijfolie, kamille-extract en avocado-olie en zijn perfect voor handen die dag in dag uit blootstaan aan allerlei (weers)omstandigheden, en voeden en beschermen zowel de huid als nagels en nagelriemen.

unnamed-5

De SOS Help – Hand balm bevat biologische macadamia-olie, amandelolie, cacaoboter en sheaboter en deze rijke ingrediëntenmix een beschermend laagje op de huid, waardoor vocht minder makkelijk ontsnapt. De SOS Help – Hand balm is ideaal om handen soepel en gehydrateerd te houden in de winter, ook tijdens activiteiten in de buitenlucht en geeft de droge, gebarsten huid onmiddellijk en langdurig intensieve verzorging en verlicht een trekkerig gevoel direct na het aanbrengen en heeft een celbeschermende werking.

De 2 nieuwe handproducten van lavera zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?