You are here: Home » iPhone » Thule Atmos beschermt je iPhone 7

Thule Atmos beschermt je iPhone 7

geschreven door Constance

Heb je net de nieuwe iPhone 7/7 Plus aangeschaft? Dan is het wel belangrijk dat deze niet kan beschadigen en dat ie goed beschermd is, ook onder extreme omstandigheden. Daarom komt Thule nu ook voor de allernieuwste iPhone 7 met de Atmos X3 en X4 smartphone cases.

image003

Thule weet heel goed hoe je je dierbare en kostbare bezittingen het beste kunt vervoeren. Of het nu gaat om een snowboardtrip door de bergen of om je dagelijkse avonturen in de stad, de Thule Atmos smartphone cases zorgen ervoor dat je iPhone alles weet te doorstaan.

De Thule Atmos X3 case is een stijlvolle, dunne case voor je iPhone 7. De case biedt uitzonderlijke bescherming tegen vallen (van wel 2 meter) en een verhoogde rand voorkomt krassen op het beeldscherm als de telefoon met het scherm naar beneden ligt. Perfecte protectie dus, terwijl de volume- en aan/uit-knop uiteraard nog steeds probleemloos kunnen worden bediend.

image005

Wil je nog meer bescherming en zekerheid? Dan is er de Thule Atmos X4. Naast bescherming tegen vallen, zoals bij de X3, beschikt de Atmos X4 over de StratoShield schermprotectie, die vijf keer meer impact-bescherming biedt ten opzichte van het scherm zelf, terwijl je touch-screen en Touch ID sensor uiteraard gewoon prima blijven werken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com