Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Batiste Oriental droogshampoo

Voor vrouwen die zich willen wanen in oosterse sferen met prachtige Geisha’s, fruitige aroma’s en volumineus haar, is nu Batiste Oriental droogshampoo toegevoegd aan het assortiment.

batiste-oriental

Je zit lekker op de bank met een kop thee, je haren in een knot en een comfy outfit aan. Dan word je opeens gevraagd voor een spannend avondje uit. Stress! Kan je in zo’n korte tijd nog een geslaagde uitgaanslook creëren?

Jazeker, want ook daarvoor kan je de hulp van Batiste droogshampoo gebruiken, en geef je je haar binnen enkele seconden een frisse boost, volume en versteviging.

Het verre Oosten is al tijden van invloed op de catwalk, dus met de geur van Oriental ben jij helemaal up to date. De Oriental heeft een trendy en warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Om de oriëntaalse beleving compleet te maken is er een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd.

Hoe krijg je een frisse mooie coupe in een mum van tijd?

1. Schud goed voor gebruik
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de bus ongeveer 30 cm van het haar en spray de droogshampoo licht en gelijkmatig over de haarwortels
3. Masseer in met je vingertoppen
4. Style je haar op jouw manier

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?