You are here: Home » Ladygadgets » Fedon Marco Polo trolley

Fedon Marco Polo trolley

geschreven door Constance

Als stewardess vind ik het altijd een ‘sport’ om de ultieme handbagage trolley te vinden en ik heb er weer eentje gevonden, nl. de Fedon Marco Polo trolley. Ik ben hem tegengekomen op de luchthaven van Venetië.

fedon-trolley

De Fedon Marco Polo trolley is perfect voor een trip van max. 6 dagen/5 nachten en hij past ook nog gemakkelijk in de bagagebak van het vlliegtuig.

Wat kan je erin kwijt? Een colbert, 2 broeken/rokken, 4 shirts/blouses en 1 trui. Verder ook nog 1 paar schoenen, 5 stuks ondergoed/lingerie/sokken en in de losse toilettas past met gemak 1 föhn en je toiletartikelen/make-up.

Je pakt de Marco Polo op een vaste manier in; je begint met de trui en de shirts en je ondergoed. Daarna leg je je colbert, broeken/rokken in de trolley en als laatste vul je de toilettas en doe je je schoenen in het speciale vak. En daarna rits je hem dicht.

fedon-binnenkant

Aan de achterkant van de trolley zit een vakje voor je paspoort en reisdocumenten. In de trolley zitten 4 waterproof tasjes, en ook krijg je er een kledinghanger bij. Doordat je deze trolley helemaal kan opritsen kan je overal goed bij en kan je je spullen makkelijk organiseren.

Hij lijkt me ideaal, alleen hangt er wel een prijskaartje aan de Marco Polo, hij kost euro 299,00 en is er in 3 kleurcombinaties.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Alda 1 mei 2017 - 08:46

Kan iemand mij vertellen waar ik deze koffer in nederland kan kopen?

Reageer
Constance 1 mei 2017 - 15:00

In Nederland is ie niet te koop, alleen in Italië in de winkels. Wel kan je hem online bestellen via de link in het artikel.

Reageer
Lisa 1 augustus 2017 - 11:25

Deze koffer is te koop bij http://www.giga-fan.com.

Reageer
Constance 16 augustus 2017 - 20:44

Lisa, hartelijk dank voor je tip

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com