Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
  • Test; Thule Crossover Trolley Test; Thule Crossover Trolley
shoppen

Fedon Marco Polo trolley

Als stewardess vind ik het altijd een ‘sport’ om de ultieme handbagage trolley te vinden en ik heb er weer eentje gevonden, nl. de Fedon Marco Polo trolley. Ik ben hem tegengekomen op de luchthaven van Venetië.

fedon-trolley

De Fedon Marco Polo trolley is perfect voor een trip van max. 6 dagen/5 nachten en hij past ook nog gemakkelijk in de bagagebak van het vlliegtuig.

Wat kan je erin kwijt? Een colbert, 2 broeken/rokken, 4 shirts/blouses en 1 trui. Verder ook nog 1 paar schoenen, 5 stuks ondergoed/lingerie/sokken en in de losse toilettas past met gemak 1 föhn en je toiletartikelen/make-up.

Je pakt de Marco Polo op een vaste manier in; je begint met de trui en de shirts en je ondergoed. Daarna leg je je colbert, broeken/rokken in de trolley en als laatste vul je de toilettas en doe je je schoenen in het speciale vak. En daarna rits je hem dicht.

fedon-binnenkant

Aan de achterkant van de trolley zit een vakje voor je paspoort en reisdocumenten. In de trolley zitten 4 waterproof tasjes, en ook krijg je er een kledinghanger bij. Doordat je deze trolley helemaal kan opritsen kan je overal goed bij en kan je je spullen makkelijk organiseren.

Hij lijkt me ideaal, alleen hangt er wel een prijskaartje aan de Marco Polo, hij kost euro 299,00 en is er in 3 kleurcombinaties.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?