You are here: Home » Huis & Tuin » Black & Decker lanceert de Steamitt

Black & Decker lanceert de Steamitt

geschreven door Constance

De nieuwe Steamitt van Black & Decker doodt 99,9 % van alle bacteriën, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Hij is draagbaar, compact en licht, en heeft een aantal accessoires voor verschillende taken. En geeft een diepe reiniging om zelfs de hardnekkigste oppervlakken aan te pakken en vaatdoeken en sponsjes vol bacteriën zijn niet meer nodig.

black-decker-steamitt-752x420

Met de SteaMitt zijn er geen rubberen handschoenen, schuursponsjes en wegwerpdoekjes meer nodig, en ook geen dure sprays, poeders of crèmes, die vaak onaangename resten of indringende geuren achterlaten. De producten uit het SteaMitt-assortiment zijn ontworpen voor de reiniging van keuken aanrechten, wastafels, douches, kinderstoelen, speelgoed, voederstations voor huisdieren, tegels, keukengerei, ovens, kookplaten en nog veel andere oppervlakken die vaak gebruikt worden. Samen vormen ze een reeks praktische accessoires die aan de specifieke schoonmaakvragen van elk gezin tegemoetkomen.

Er stroomt constant stoom, zonder dat er lastige knoppen of hendeltjes moeten worden ingedrukt of vastgehouden. De handstoomreiniger hoeft slechts 20 seconden op te warmen en kan dus snel in gebruik genomen worden. Met de handige slang van 1,5 m zijn lastige hoekjes toch makkelijk bereikbaar. Bij alle modellen zitten er twee SteaMitt-microvezeldoekjes en er is ook een SteaMitt modellen met schuursponsjes, poetsdoekjes en badkamerdoekjes, een borstel, een trekker en een schouderriem.

Zodra de schoonmaak gedaan is, kan het microvezeldoekje gewoon in de wasmachine op 60 graden en is die klaar voor de volgende keer. Wie de SteaMitt gebruikt, komt nooit in contact met de hete stoom dankzij de siliconen beschermingshandschoen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com