Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

ladygadgets

Garmin introduceert de vivofit jr, speciaal voor kinderen

Garmin heeft nu een speciale activity tracker voor kinderen. Met Garmin vívofit jr. leer je je kind gezonde gewoontes aan en maak je je kind tegelijkertijd blij met een hip gadget. Kinderen kunnen hiermee hun stappen tellen, actieve minuten bijhouden, een mobiel avonturenspel vrijspelen en zelfs gemotiveerd raken om hun bed op te maken.

vivofit-jr

Met een batterijlevensduur van 1 jaar, is de vívofit jr. duurzaam genoeg voor drukke activiteiten, comfortabel genoeg om de hele dag en nacht te dragen en veilig om mee te zwemmen. Er zijn 3 speciaal voor kinderen ontworpen modellen, en zij kunnen deze op zowel op het schoolplein, bij de bushalte als op het voetbalveld en alles wat daar tussen ligt dragen.

Je krijgt extra punten voor inspanningen want de vívofit jr. telt stappen, slaap en de 60 minuten aan dagelijkse activiteit die voor kinderen wordt aangeraden door de Wereldgezondheids-organisatie. Voor elke dag dat kinderen hun doel bereiken, ontgrendelen ze nieuwe mobiele avonturen op de app.

De door ouders beheerde app laten de ouders de activiteiten bekijken, evenals taken toevoegen en beloningen beheren, zodat kinderen zonder moeite gemotiveerd en gewaardeerd worden.

app
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?