Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Rodial lanceert een 2-tal nieuwe producten

Leven in de stad is heerlijk, maar na de zon is vervuilde lucht de grootste vijand van onze huid. Vervuilende stoffen en gebrek aan zuurstof geven de huid een vale en vermoeide teint. Rodial laat je huid weer ademen en breidt The Snake Collection uit met 2 producten die je huid een instant oxygen boost geven. Deze collectie van Rodial heeft al naam gemaakt door de toevoeging van SYNAKE, een neuropeptide die zorgt voor tijdelijke bevriezing van de spiersamentrekkingen in het gezicht a.k.a het botox effect, maar dankzij de toevoeging van een snelwerkende zuurstofdrager is deze lijn het ultieme op gebied van huidverzorging.

snake-moisturizer-spf15

Rodial staat voor high performance verzorgingsproducten die zich richten op individuele behoeftes van de huid. Ook deze lancering combineert natuurlijke bestandsdelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Het al eerder genoemde SYN-AKE ingrediënt wordt in beide producten gecombineerd met zuurstofdrager Fiflow BTX. Zo wordt de celademhaling gestimuleerd en het volume van de epidermis vergroot waardoor de huid direct voller aandoet.

Snake Moisturiser O2; Deze lichtgewicht formule bestrijdt een doffe uitstraling die kan ontstaan door vervuilde lucht en verstevigd en revitaliseert de huid. Dankzij de snelwerkende zuurstofdrager Fiflow BTX lijkt de huid als herboren. Het product bevat VC-IP, gebaseerd op vitamine C, die de teint corrigeert waardoor de huid opnieuw straalt. In combinatie met de hydraterende werking van hyaluronzuur strijkt de SYN-AKE dipeptide fijne lijntjes en rimpels glad. De SPF 15 zonnefilter biedt dagelijkse bescherming tegen schadelijke UV A- en B- straling.

snake-eye_cream-15ml

Snake Eye Cream O2; Deze revolutionaire oogcrème bestaat uit een cocktail van gerichte verstevigende en revitaliserende actieve bestanddelen. De huid lijkt strakker; fijne lijntjes en rimpels zijn dankzij SYN-AKE duidelijk minder zichtbaar. De zuurstofdrager Fiflow BTX en haloxyl helpen de kwetsbare huid rond de ogen nieuwe energie te geven, te verstevigen en donkere kringen te verminderen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?