Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
shoppen

Gold Eyeliner van Christian Faye

Met de Gold Eyeliner lanceert Christian Faye een product dat perfect aansluit bij één van de opvallendste trends van najaar 16/17. Op de catwalk zien we metallic als essentiële nieuwe teint veelvuldig voorbij komen.

set

Christian Faye laat deze trend naadloos terugkomen in de make-up look voor aankomend seizoen. De eyeliner mag gezien worden dit najaar en wordt strek aangezet. De goudkleurige liquid eyeliner uit de Celebration eyes gift set is verrijkt met golden shimmers voor een opvallende look.

Je brengt de eyeliner aan op de bovenste wimperrand voor een fonkelde oogopslag. Ga je voor een onvergetelijke blik? Trek de eyeliner dan door naar een winged eyeliner. Niet meteen all the way, maar wel on trend? Gebruik het product dan om gouden accenten aan te brengen tegen de onderste wimperrand aan.

eyeliner

In de Christian Faye de Celebration eyes gift set zit behalve de Gold Metallic Eyeliner, ook een mascara om de wimpers aan te zetten en een tweezer als onmisbaar beauty tool voor strakke brows. Kenmerkend voor de producten van Christian Faye is dat deze semi-permanent zijn, één keer aanbrengen en jouw intense oogopslag blijft de hele dag goed zitten. De gift set, verkrijgbaar vanaf oktober 2016, is een prachtig cadeau voor de feestdagen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?