You are here: Home » Beauty » Geen klitten meer met de Tangle Teezer haarborstel

Geen klitten meer met de Tangle Teezer haarborstel

geschreven door Constance

Heb je altijd last van klitten, in zowel droog als nat haar? Dan heb ik dé oplossing voor je, nl. de Tangle Teezer haarborstel. In professionele haarsalons zijn deze borstel inmiddels een begrip. Met de Tangle Teezer zijn
bad hair days en pijnlijke borstelmomenten verleden tijd.

tangle-teezer-the-original-blapink

De Tangle Teezer is een revolutionaire haarborstel die ideaal is voor ieder haartype. De borstel glijdt makkelijk door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder dat het de haren lostrekt of gespleten haarpunten veroorzaakt. Of de borstel nou na het wassen van het haar wordt gebruikt of tijdens het föhnen van het haar voor extra volume, de Tangle Teezer klaart de klus. De Tangle Teezer is er in allerlei verschillende kleuren en voor verschillende
haartypen. Van kort, stijl en blond haar tot dik en gekruld. De Tangle Teezer is er voor iedereen.

De borstels staat bekend om de vrolijke kleuren en leuke designs en lanceren zij 3 nieuwe versies van de Compact Styler; de borstel die in iedere handtas past. In samenwerking met twee toffe ontwerpers die bekend staan om hun unieke stijl komt Tangle Teezer met de Lulu Guinness en Markus Lupfer borstels. En
voor iedereen die van schattige hondjes houdt, is er de Pug Love.


PUG LOVE
Dieren zijn het beste gezelschap. En schattige hondjes in het bijzonder! Pug Love is dé borstel voor iedere hondenliefhebber. Met een lief strikje op haar hoofd siert de mopshond de Compact Styler geheel in stijl.
MARKUS LUPFER
De ontwerper Markus Lupfer is internationaal erkend voor zijn opvallende prints en figuren. Een simpel shirt wordt met de hand van Markus Lupfer al gauw een musthave. Zo doet hij dat ook met de Compact Styler. Helemaal in zijn ornamentele stijl ontwierp Markus een extraordinair en artistiek printje van gouden sprankelende lippen.
LULU GUINNESS
Wie de naam Lulu Guinness hoort, denkt gelijk aan haar kenmerkende rode lippen. Speciaal voor de Tangle Teezer ontwierp Lulu een grafische lippenstiftdruk op de take-itanywhere Compact Styler. De perfecte combinatie tussen glamour en retro! De borstel ontwart moeiteloos het haar terwijl het tegelijkertijd het haar gezond houdt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com