You are here: Home » Beauty » Test; Jane Iredale Lemongrass Love Hydration Spray

Test; Jane Iredale Lemongrass Love Hydration Spray

geschreven door Constance

Ik heb van Jane Iredale de nieuwste Hydration Spray opgestuurd gekregen; Lemongrass Love. Deze spray verzorgt en beschermd (alle huidtypes) en vermindert ook de poriën, en ook een glimmende huid wordt tegengegaan. Elke keer dat je de Lemongrass Love Hydration Spray gebruikt ruik je de geur van citrusgras en deze geeft je energie en vitaliteit.

lemongrass

En ook steun je met deze geur alle vrouwen met borstkanker want een deel van de opbrengst van Lemongrass Love gaat naar het KWF in Nederland en Think Pink in België.

Net als alle andere hydraterende sprays van Jane Iredale heeft ook Lemongrass Love het ECOCERT-certificaat voor Natuurlijke en Organische Cosmetica. (Voor deze certificering moeten producten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten en minstens 5 tot 10% vd ingrediënten moet afkomstig zijn van biologische landbouw.) De hydraterende sprays van Jane Iredale zijn 100% natuurlijk en 30% biologisch.

De Lemongrass Love spray is een limited edition, en naast deze spray zijn er nog 3 andere sprays die elk op hun eigen manier je huid verzorgen en verzachten.

sprays

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com