You are here: Home » Shoppen » Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017

Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017

geschreven door Constance

Heb je zin in een keerpunt in je leven? Ga dan naar www.polar.fjallraven.com en meld je aan voor Fjällräven Polar 2017. Je beleeft een onvergetelijke trekkingtocht door de Arctische wildernis in gezelschap van meer dan honderd sledehonden. Samen met een internationale groep mensen trek je van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland. Natuurlijk word je door Fjällräven geheel uitgerust met kleding die je na de expeditie mag houden.

polar2017-3

De aanmeldingsprocedure voor Polar 2017 is een wedstrijd op zich. Aanmelden alleen is niet voldoende, je moet er wel wat meer voor doen. Het komt het erop neer dat degene die de meeste stemmen verzamelt meegaat. Schakel dus al je vrienden, volgers en mediacontacten in om dit voor elkaar te krijgen. Voor de Benelux zijn er 2 plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.

polar2017-8

Ja kan je aanmelden vanaf 16 november as (uitslag medio december), ervaring is geen vereiste voor deze 300 km lange, 4daagse sledetocht over bergen en toendra’s ten noorden van de poolcirkel.

De Polar 2017 vindt plaats van 3 t/m 8 april 2017, vanuit Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland ten noorden van de poolcirkel en de tocht is 300 km lang.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E9AprwSeKcU&feature=youtu.be[/youtube]

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Constance 3 december 2016 - 17:25

Dit jaar doet Suzanne mee aan de Fjällräven Polar competitie en zij heeft heel veel stemmen nodig en probeert deze dan ook te verzamelen.
Via de volgende link kan je haar profiel en de video die zij speciaal voor dit evenement heeft gemaakt bekijken. Link: http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=42

Meer informatie over haar aanmelding en het evenement kan je vinden op haar
facebook pagina: https://www.facebook.com/suzanneforfjallraven/?ref=aymt_homepage_panel

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com