Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Teva Original Summer Teva Original Summer
  • Verdien extra met je Koningsdag opbrengsten bij ABN AMRO Verdien extra met je Koningsdag opbrengsten bij ABN AMRO
  • Ontwerp je eigen Samsonite koffer Ontwerp je eigen Samsonite koffer
  • Specsavers wedstrijd; Pimp je Pa! Specsavers wedstrijd; Pimp je Pa!
  • Facebook actie; win een reis met American Tourister Facebook actie; win een reis met American Tourister
  • Ontwerp je eigen Buddha to Buddha armband Ontwerp je eigen Buddha to Buddha armband
shoppen

Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017

Heb je zin in een keerpunt in je leven? Ga dan naar www.polar.fjallraven.com en meld je aan voor Fjällräven Polar 2017. Je beleeft een onvergetelijke trekkingtocht door de Arctische wildernis in gezelschap van meer dan honderd sledehonden. Samen met een internationale groep mensen trek je van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland. Natuurlijk word je door Fjällräven geheel uitgerust met kleding die je na de expeditie mag houden.

polar2017-3

De aanmeldingsprocedure voor Polar 2017 is een wedstrijd op zich. Aanmelden alleen is niet voldoende, je moet er wel wat meer voor doen. Het komt het erop neer dat degene die de meeste stemmen verzamelt meegaat. Schakel dus al je vrienden, volgers en mediacontacten in om dit voor elkaar te krijgen. Voor de Benelux zijn er 2 plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.

polar2017-8

Ja kan je aanmelden vanaf 16 november as (uitslag medio december), ervaring is geen vereiste voor deze 300 km lange, 4daagse sledetocht over bergen en toendra’s ten noorden van de poolcirkel.

De Polar 2017 vindt plaats van 3 t/m 8 april 2017, vanuit Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland ten noorden van de poolcirkel en de tocht is 300 km lang.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E9AprwSeKcU&feature=youtu.be[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?