You are here: Home » Shoppen » My Jewellery & Lief Leven lanceren sieradenlijn

My Jewellery & Lief Leven lanceren sieradenlijn

geschreven door Constance

Deze maand hebben My Jewellery en Lief Leven een nieuwe sieradenlijn gelanceerd. Bekende Lief Leven teksten als ‘Met volle angst vooruit’ en ‘Pluk het leven’ zijn vanaf nu verkrijgbaar op verschillende bangle-armbanden, in winkels door heel Nederland.

armband

De twee merken hebben de handen ineengeslagen, omdat zij beiden één doel hebben: de wereld een stukje mooier maken. Er zijn verschillende Lief Leven bangles verkrijgbaar in goud, rosé-goud of zilver. Alle armbanden zijn gemaakt van stainless steel dus verkleuren niet.

bangle-lief-leven-zilver

De stalen bangles met Engelse quotes zoals ‘love life’ en ‘dream big’ zijn al jaren één van de meest-populaire producten van My Jewellery.  De gedichtjes van Lief Leven sluiten naadloos aan bij de lieflijke, romantische stijl van My Jewellery.

My Jewellery is in vijf jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel en online community. Dagelijks inspireert het merk honderdduizenden vrouwen via social media en winkels.

Lief Leven geeft een luchtig filosofische kijk op ons onbegrijpelijke en mooie leven. In augustus 2015 zette Nanne haar gedichtjes voor het eerst op Instagram. Binnen drie maanden waren er al meer dan 10.000 mensen die deze pagina waren gaan volgen. Inmiddels zijn de korte gedichtjes en aforismen verkrijgbaar op o.a. kaarten, tassen en telefoonhoesjes. En vanaf heden dus ook op sieraden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?