Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Tipi en tafeltenten voor je kind en je kat

Is je kind dol op het bouwen van een tent onder de eettafel of wil hij of zij graag een tipi? De handgemaakte tipi en tafeltenten van Mariëtte Steenbreker zijn perfect voor de ultieme ontdekkingswereld voor je kind maar ook voor je kat.

tipis
Jippie-Ja-Jet tenten en tipi’s zijn ontwikkeld op de eigen jeugdherinneringen van Mariëtte, want zij heeft altijd gespeeld in zelfgebouwde tenten, geklemd tussen stoelen. Jippie-Ja-Jet heeft verschillende speeltenten ontwikkeld, af te stemmen op ruimte en leeftijd.

De neutrale Jippie-Ja-Jet-Tipi’s zijn er in verschillende maten en hand beschilderd met beestjes waaraan de tenten ook hun naam danken: Rennend Hert, Steigerend Paard, Rode Eekhoorn, Kleine Beer en de Slimme Vos. De tenten hebben leuke raampjes en spannende Peek-a-Boo’s: kleine gaatjes waardoor je vanuit de tent naar buiten kunt kijken.

tafeltent

En kan je thuis geen tipi kwijt, dan is er nog de Jippie-Ja-Jet-Tafeltent. Deze past op iedere tafel en zorgt in een handomdraai voor een heerlijke tent waar kleine cowboys, indianen en prinsessen kunnen spelen. De tafeltenten zijn er groot en klein, met of zonder zijdoeken en handig te bevestigen. Ook leuk om mee te nemen naar de picknick!

En waar ikzelf helemaal blij van werd is de kleine Tipi voor kat (of kleine hond), Grijze Muis genaamd.

katten-tipi
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?