You are here: Home » Gadget nieuws » De iRobot Braava jet-vloermoprobot komt eraan

De iRobot Braava jet-vloermoprobot komt eraan

geschreven door Constance

Vanaf eind deze maand is ie in Nederland te koop; de iRobot Braava jet-vloermoprobot. De Braava jet-vloermoprobot combineert een compact ontwerp met een vibrerende reinigingskop, precisiespray en Braava jet-reinigingspads om vuil en vlekken op harde vloeroppervlakken aan te pakken.

De verschillende reinigingstaken variëren van eenvoudig vegen tot dweilen en vocht afnemen. De vloermoprobot is geschikt voor ruimtes van maximaal 25 m2 en manoeuvreert zich zelfs op moeilijk bereikbare plekken, zoals onder keukenkastjes en rond het toilet.

De Braava jet-reinigingspads voor dweilen en vocht afnemen bevatten een door water geactiveerd reinigingsmiddel. J hoeft alleen de reinigingspad te bevestigen en op de CLEAN-knop te drukken. De robot bepaalt vervolgens automatisch de juiste reinigingstaak op basis van de gekozen reinigingspad.

De Braava jet beweegt zich in een efficiënt patroon over de vloer, manoeuvreert behendig rond obstakels en reinigt langs muren en rond meubels, lampen en andere voorwerpen. Met de precisiespray en vibrerende reinigingskop worden vuil en vlekken alvast losgeweekt en losgetrild, waarna de Braava jet-reinigingspad het vuil verder afbreekt en wegneemt.

Wanneer de Braava jet zijn reinigingstaak heeft voltooid, hoef je de vuile reinigingspad niet met je handen vast te pakken om deze te verwijderen. Je kan de robot gewoon boven de vuilnisbak houden en op de ontgrendelingsknop drukken om de pad in de bak te laten vallen. Om te voorkomen dat Braava jet in ruimtes komt waar ie niet mag komen, zoals een aangrenzende kamer zonder deur of een gebied met vloerbedekking, kunnen gebruikers een onzichtbare grens creëren met de Virtual Wall modus.

Je kan ook de iRobot HOME-app downloaden om alle mogelijkheden van hun Braava jet-vloermoprobot optimaal te benutten. Via de HOME-app (Android en iOS), kan je de  Braava jet met de CLEAN-knop starten en stoppen, Spot Clean gebruiken voor een snelle, intensieve reiniging van een kleiner gebied, eenvoudig software-updates downloaden en rechtstreeks toegang krijgen tot de klantenservice.

In het Braava jet pakket zit een lithium-ion-accu die lang meegaat, een acculader en twee exemplaren van elk type reinigingspad (nat dweilen, vochtig afnemen en droog afnemen). Er zijn ook herbruikbare, wasbare reinigingspads te koop (apart te koop).

De volgende Braava jet-pads zijn beschikbaar.
· Wasbare pad of pad voor eenmalig gebruik voor nat dweilen.
· Eenmalig bruikbare pad voor vochtig afnemen, enkele schoonmaakbeweging voor het verwijderen van stof en vuil van afgedichte houten vloeren en eventueel ook van tegelvloeren en stenen vloeren.
· Eenmalig bruikbare pad voor droog afnemen, enkele schoonmaakbeweging om stof, vuil en huisdierharen te verwijderen van alle harde vloeren, waaronder hardhouten vloeren, tegelvloeren en stenen vloeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?