You are here: Home » Huis & Tuin » Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’

Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’

geschreven door Constance

Het najaar is altijd het seizoen waarop men aan de slag gaan in hun huis of appartement. Wil je aan de slag met de kwast maar heb je werkelijk geen idee hoe je een verfklus moet aanpakken? Of loop je als doorgewinterd klusser tóch vast op een detail? Dan ben je niet de enige en daarom introduceert Histor ‘Eerste hulp bij verfklussen’. 

histor-verf

De 10 Histor How To-video’s laten je zien hoe je verschillende verfklussen stap voor stap aanpakt. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Een muur schilderen vergt nu eenmaal een andere aanpak dan een deur, trap op plafond. Je moet het maar net weten. Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Na het kijken van onze instructievideo’s weet je precies wat je te doen staat.

Van muur schilderen tot plafond schilderen, van trap en plinten schilderen en kozijnen schilderen of van meubels tot aan de slag met krijtverf, al deze How To-video’s staan nu online.

Histor 091 histor-trap histor-muur

 

Uit de Verfkluswijzer op Histor.nl kun je veel praktische informatie halen. Denk bijvoorbeeld aan een handig stappenplan of digitale kleurkiezer waarmee de verschillen in kleurtonen ineens heel duidelijk naar voren komen. Het kan de keuze nét even wat makkelijker maken. Kom je er niet uit en wil je graag dat iemand meekijkt? Kijk dan voor inspiratie op de website of laat je adviseren door 1 vd Histor Stylisten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com