You are here: Home » Eten & koken » De Villa Massa Limoncello fles krijgt een nieuwe look

De Villa Massa Limoncello fles krijgt een nieuwe look

geschreven door Constance

Ben je dol op limoncello? Dan ken je vast Villa Massa Limoncello wel, want deze citroenlikeur is gemaakt naar een traditioneel Italiaans familierecept uit 1890. En hierbij wordt nog altijd gebruik gemaakt van de beste biologisch geteelde citroenen uit Sorrento. De familie Massa verandert nooit iets aan het recept, maar nu krijgt de fles, voor het eerst sinds decennia, een nieuwe look waarbij traditie en design samenkomen.

20_aug16_spin_around_1200x1200

De vernieuwde, grotere fles van iconisch matglas is voorzien van een strakke zwarte dop met daarop de woorden Ricetta Familiare, als eerbetoon aan het familierecept. Het label op de voorkant van de fles vertegenwoordigt de heritage van het merk, de prachtige villa van de familie Massa, de eigen citroengaard Le Grottelle en het signature logo gecombineerd met de Italiaanse vlag en de woorden Piano di Sorrento–Italia. Het vetgedrukte Limoncello Liquore di Limone di Sorrento verwijst tevens naar de roots van het merk.

Het label op de achterkant van de vernieuwde fles laat zien hoe optimaal te genieten van de frisse,
zachte en verfijnde smaak van Villa Massa Limoncello. Drink de citroenlikeur puur direct vanuit de
vriezer op een perfecte temperatuur van -7°C of mix met tonic om zo de Villa Massa & Tonica aperativo met verse basilicum te serveren.

villa-massa-limoncello-nieuw-design-e2129

Maar wist je dat je ook heerlijke gerechten kan maken met de Villa Massa Limoncello? Zoals in een marinade met citroenrasp voor het kipdijvlees van Bourgondisch scharrelhoen, als geheim ingrediënt in een frisse salade of verwerkt in een typisch BBQ dessert met banaan voor een verrassende, frisse smaak.

Morgen geef ik je een paar heerlijke Villa Massa Limoncello recepten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?