Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Dr. Organic Snail Gel Anti-Aging producten

Een van de meeste vreemde producten van Dr. Organic zijn die uit de Snail Gel-lijn, en ik vind het zelfs een beetje ‘eng’. Maar toch is de werking  van Dr. Organic Snail Gel bewezen en is  de productenlijn uitgebreid met een aantal Anti-Aging producten.

dr-organic-snail-gel

De nieuwe Snail Gel producten bevatten Helix Aspersa Müller en dit is het bijzondere ingrediënt dat de slak gebruikt om zijn eigen huisje en huid te herstellen als deze beschadigd zijn. En in combinatie met een aantal bio-actieve natuurlijke en biologische extracten zorgt de Snail Gel voor een goed gehydrateerde zachte en stevige huid met een jonge frisse uitstraling.

De nieuwe lijn met Anti-Aging producten bestaat uit 5 producten en hiermee word je gezicht helemaal verzorgd. De Cream is een gezichtcrème die je huid hydrateert en verzacht. Het Eye Serum zorgt ervoor dat diepe rimpels worden opgevuld en de celvernieuwing wordt gestimuleerd en na 4 weken is je huid zichtbaar jonger. Het Facial Serum is niet vet, en geeft je weer een jeudige uitstraling na 4 weken. Je kunt het serum in de ochtend of avond gebruiken. Het Hand & Nail Elixer geeft je handen en nagels 24 uur gladde en zachte handen. Het Moisture Mask gebruik je 1x per week en hiermee wordt de vette huid goed schoongemaakt zodat je minder last krijgt van onzuiverheden en een vette huid.

dr_organics_snail_gel-cream

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?