Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
ladygadgets

Philips introduceert Flite headsets; superlicht en heel betaalbaar

In Berlijn heb ik ze mogen bewonderen, de nieuwe Philips Flite headsets. En ze zijn superlicht, hebben een goed geluid en zijn ook nog eens heel betaalbaar. De nieuwe Flite range hebben een mooi slank design, zijn licht maar hebben ondanks het minimalistische design een krachtige bas. De Flite familie bestaat uit Everlite, Aerolite, Ultrlite en Hyprlite. Zij zijn gemaakt met lichte materialen en strakke lijnen die de natuurlijke contouren van het hoofd volgen. Zo kun je ze lange tijd comfortabel dragen. Doordat ze makkelijk op te vouwen zijn, neem je ze eenvoudig mee in je tas of om je nek. De compacte oordopjes passen met gemak in je zak.

philips-flite

Everlite en Aerolite zijn de over ears van de Flite familie. Een lichtgewicht hoofdband en zachte ergonomische kussens bieden geluidsisolatie om ruis te verminderen. Je bergt hem gemakkelijk op, ook dankzij zijn handige kabels. Met Everlite kun je ook gemakkelijk bellen, gesprekken voeren via de ingebouwde microfoon en muziek afspelen of pauzeren. De Everlite is er in wit met rosé goud en donker chroom  en kost euro 40 en de Aerolite is erin glanzend zwart en wit en kost euro 30.

Ultrlite zijn de on-ears van de Flit serie. Zij zijn de ideale combinatie tussen stijl en geluid en hebben een superslank ontwerp dat je eenvoudig plat opvouwt. Deze Flite koptelefoons zorgen voor een rijk, helder geluid via de krachtige 32mm drivers. Daardoor geven ze een geweldige luisterervaring. Je kunt kiezen voor een bedraade optie met microfoon of Bluetooth. Ultrlite is beschikbaar in zwart en wit en de BT versie kost slechts euro 50 en het model met draad én microfoon euro 20 en zonder microfoon euro 15.

6-philips_flite_everlite_headphones_shl4805rg_image3

 

De bijna gewichtloze Hyprlite oordopjes zijn zo ergonomisch en comfortabel dat je haast niet merkt dat je ze in hebt. Doe ze in om je even af te sluiten, of stop ze in een jaszak of tas voor je volgende luistersessie. De Hyprlite is afgerond en compact waardoor je hem bijna niet voelt. Toch zorgen de 12.2mm krachtige drivers en de bass tube voor een diepe en rijke bas. Hyprlite is beschikbaar in wit met rosé goud en donker chroom. De versie met microfoon kost euro 25 en zonder euro 20.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?