You are here: Home » Accessoires » Wie wordt de nieuwe Etos Handdoekenhunk?

Wie wordt de nieuwe Etos Handdoekenhunk?

geschreven door Constance

Wie o wie wordt de nieuwe handdoekenhunk van Etos? Want dit jaar kunnen álle mannen meedingen naar deze felbegeerde titel en kun jij meebepalen wie er uit de kleren gaat. Dus help Etos zoeken naar dé handdoekenhunk van 2016!

hunk

De jaarlijkse handdoekenspaaractie bij Etos is op 12 september weer gestart. En daar hoort natuurlijk ook een sexy handdoekenhunk bij. Dit keer selecteert niet Etos de man waar iedereen over praat. Nee: dit jaar gaat heel Nederland op zoek naar dé hunk! Dus: welke sexy man zie jij graag in niet meer dan een handdoekje en verdient de kroning tot handdoekenhunk van 2016?

etos-handdoek

Heb jij een knappe vriend, collega, neef of buurman? Zorg dan dat hij zich opgeeft via www.handdoekenhunk2016.nl. Ben je benieuwd of die sexy look met een handdoek en sjerp jouw potentiële hunk staat? Leg het vast met de exclusieve en gratis Hunk-o-matic app voor je smartphone en tover jezelf of jouw favoriete man in één klik om tot de nieuwe handdoekenhunk van Etos! Daarnaast kun je vanaf 10 oktober via deze handige app stemmen op jouw hunk.

handdoekenhunk

Op 10 oktober maakt Etos een shortlist bekend van de 12 lekkerste hunks. Vanaf dan kun je via www.handdoekenhunk2016.nl én de Hunk-o-matic app stemmen op jouw favoriet. Eind oktober wordt
bekend gemaakt welke sexy man de meeste stemmen heeft en er uiteindelijk met die felbegeerde titel van ‘handdoekenhunk 2016’ vandoor gaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com