You are here: Home » Shoppen » Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem

Modelabel s.Oliver lanceert geur voor haar & hem

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de s.Oliver geuren FOR HER & FOR Him. De geuren FOR HER & FOR HIM zijn een ode aan alledaagse elegantie, magische momenten en mooie ervaringen. De veelzijdige samenstelling legt prachtige momenten vast van zorgeloze ‘joie de vivre’, die mooie herinneringen creëren.

s-oliver_forher_women_edt_30ml_flacon_package

FOR HER is een innemende en elegante, bloemrijke compositie, die vrouwelijke sensualiteit uitstraalt door de bloemige hartnoot met Turkse roos, delicate fruitige pioen en zachte magnolia. De topnoot bevat verfrissende roze peper, levendige bergamot en de exotische geur van lychee. Gehuld in zachte iris, muskus en amber, geeft het parfum een vrouwelijke uitstraling met een fluweelzachte finish.

s-oliver_forhim_men_edt_30ml_flacon_package

FOR HIM opent met de dynamische geuren van zwarte thee, frisse appel en het kruidige aroma van rode peper. De hartnoot maakt een elegant, mannelijk statement van rozemarijn, geranium en violet bladeren. Het hoogtepunt van deze uitzonderlijke geur is de exclusieve basisnoot van tonkabonen, mos en musk.

Het assortiment s.Oliver FOR HER bestaat uit een Eau de Parfum, Eau de Toilette, Luxury Shower Gel, Luxury Body Lotion en een Deodorant.  s.Oliver FOR HIM serie bevat een Eau de Toilette, After Shave Lotion, Deodorant Spray en een Shower Gel&Shampoo.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com