Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
  • Christian Faye goes back to the nineties. Christian Faye goes back to the nineties.
  • The Body Shop Beauty Adventkalenders The Body Shop Beauty Adventkalenders
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
shoppen

The Body Shop Down to Earth oogschaduw-lijn is 100% veganistisch

De nieuwe Down to Earth oogmake-up van The Body Shop is 100% veganistisch en is geïnspireerd op natuurlijke kleuren en is verrijkt met Community Trade maroela-olie, babassu-olie en sesamolie. Dankzij de verzorgende formule blijft de oogschaduw langdurig en mooi egaal zitten. De oogschaduw is intens gepigmenteerd en de kleuren mengen eenvoudig waardoor je unieke make-up looks kunt creëren. Van een mysterieuze smokey eye tot een nude look, de Down to Earth Eye Shadow kun je zowel droog als nat gebruiken.

palette

De nieuwe Down to Earth Eye Shadow Palettes zijn verkrijgbaar in 5 varianten. Met elke quad kun je meerdere looks maken die
flatterend zijn voor alle kleur ogen,van diepbruin tot helderblauw. Of je nou een natuurlijke look wilt, een smokey look voor een avondje uit of simpelweg de contour van je ogen wilt benadrukken. En de Down to Earth Eye Shadow Quads zijn er verschillende tinten waarmee je 3 verschillende looks kan creëren.

quad
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?