Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA JASSA limited collectie ism. Piet Hein Eek IKEA JASSA limited collectie ism. Piet Hein Eek
  • IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie
  • Piet Hein Eek & IKEA ontwerpen samen de INDUSTRIELL collectie Piet Hein Eek & IKEA ontwerpen samen de INDUSTRIELL collectie
wonen

Veel nieuw design in IKEA catalogus 2017

Zoals jullie gisreren al hebben kunnen lezen, ben ik afgelopen donderdag aanwezig geweest bij de lancering van de IKEA  catalogus 2017. En hieronder kan je alvast het eea. lezen over de nieuwe design collecties voor dit jaar. Jouw IKEA catalogus valt tussen 16 en 27 augustus as. (bij 6,2 miljoen Nederlandse huishoudens) op de mat. De catalogus is maar liefst 328 pagina’s dik, en is ook nog eens ’s werelds grootste drukwerkoplage, en staat vol met design en slimme oplossingen.

01_IKEA_Catalogus

Het thema van dit jaar is het leven in en rondom de keuken. Naast keukens, kookgerei en alles voor een heerlijk diner, speelt ook het eten zelf een centrale rol. IKEA wil mensen in staat stellen om gezond, lekker en verantwoord te eten tegen een lage prijs. Daarom werd de IKEA Catalogus 2017 gepresenteerd op de plek waar de voedselketen letterlijk begint: midden in het maisveld.

Natuurlijk is er in de IKEA Catalogus 2017 ook veel aandacht voor nieuwe producten. Van designkeukens en de funky SÄLLSKAP collectie tot de nieuwe Pulled salmon sandwich (die ikzelf heb mogen proeven en erg lekker is) en de SLADDA fiets (Family leden krijgen maar liefst euro 300 korting).

En natuurlijk worden er weer heel veel designcolllecties geïntroduceerd zoals de IKEA PS 2017 collectie, waarvoor oa het in Eindhoven gevestigde designduo Truly Truly producten heeft ontworpen en deze serie is in maart 2017 verkrijgbaar. Gedurende het jaar heeft IKEA nog veel meer designnieuws in petto. Onlangs kondigde IKEA al een samenwerking aan met het Deense designmerk Hay en de Britse designer Tom Dixon, en er wordt verwacht dat deze collecties zo rond de 2e helft van 2017 in de winkels liggen. Ook komt de limited JASSA collectie eraan, met oa. producten van Piet Hein Eek.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?