You are here: Home » Beauty » L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket

L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket

geschreven door Constance

L’Occitane en Mr. Wonderful bundelen hun krachten rond een exclusieve samenwerking en hebben samen The Beauty Basket ontworpen. Mr. Wonderful is bekend van mokken, schriften en stickers met leuke inspirerende quotes. Mr. Wonderful heeft Frankrijk veroverd sinds zijn komst in 2014, en wordt steeds populairder als merk voor originele geschenken.

beauty basket dicht

The Beauty Basket is een samenwerking tussen een merk van accessoires met positieve boodschappen en leuke tekeningen, en aan
de andere kant een schoonheidsmerk met natuurlijke producten en gekleurde verpakkingen. Samen werd de Beauty Basket gecreërt, ontworpen door Mr. Wonderful en gevuld met L’Occitane producten met de kleuren van de Provence. Deze samenwerking neemt ons mee op een zintuiglijke trip naar het Zuiden, om ons te vervullen met gezelligheid en levensvreugde.

Het ontwerp van de box is geïnspireerd op de traditionele picknickmanden, en de inhoud bevat 6 bestsellers van L’Occitane;
Délice de Rose Shea Butter hydraterende Hand Cream, Shea Butter Foot Cream met de geur van verse lavendel, Aromachology Relaxing Pillow Mist, Jasmin & Bergamote Perfumed Soap, Jasmin & Bergamote Perfumed Body Milk & Almond Shower Oil.

my beauty basket

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com