Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
shoppen

Tassen & koffers van Lipault Paris

Zoals jullie weten reis ik regelmatig, in een blauw uniform, de wereld rond. En ben ik ook altijd aan het kijken naar mooie handbagagetrolley’s en bijpassende tassen. En sinds kort kan je in Nederland het Franse tassen- en koffermerk Lipault Paris kopen. De Lipault Paris collectie bestaat uit kleurrijke en stijlvolle handtassen en ultralichte reiskoffers.

lipault paris

Naast 8 basiskleuren brengt Lipault elk seizoen 3 nieuwe kleuren uit die bij haar collectie past. De tassen hebben trendy kleuren en zijn gemaakt van soepele, zachte en duurzame materialen van nylon of vinyl.

Lipault gooit hoge ogen in de modewereld met haar collecties chique accessoires die hetzelfde gevoel voor stijl oproepen waarmee de Parijse vrouwen destijds naar de Rue de Vaurigard werden gelokt. De stijlvolle Lipault vrouw wisselt van tassen en koffers net zoals ze dat met haar dagelijkse outfits doet.

Natuurlijk heb ik gelijk gekeken welke (hand)bagage ik graag mee zou nemen op reis. Helaas mag ik alleen maar kiezen voor een blauwe of een zwarte handtas en trolley, maar ik heb mijn favorieten al gezien. De zwarte Plum Vinyle trolley of de blauwe Originale Plum, beiden met 4 wielen. Maar ook de reistas Lady Plum, met 2 wielen, vind ik reuze chic, zeker in combinatie met de bijpassende handtassen.

Maar gelukkig mag ik, als ik privé reis, elke kleur kiezen die ik wil en dan zou ik zelf kiezen voor Purple, Dark Lavendel of Aqua. En bij de koffers, trolleys en handtassen hoort ook nog een complete serie accessoires, waardoor alles perfect bij elkaar past.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?