You are here: Home » Gadget nieuws » ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen

ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen

geschreven door Constance

Ik heb een kleine schoenmaat (37/37,5) maar laarzen in die maat passen me nooit, want ik heb een ‘hoge’ wreef dus is het soms moeilijk om in de laars te glijden. En de boterhamzakjes truc vind ik nu echt niet optimaal, je krijgt er nl onwijze zweterige voeten van. Afgelopen week heb ik een paar ZOOFF Socks opgestuurd gekregen, dé oplossing voor bovenstaand ‘probleem’.

sooff socks

De ZOOFF Socks zijn bedacht door Henriëtte Bons, want ook zij vond de boterhamzakjes truc niet je-van-het. En tijdens een verjaardagsfeestje bleek dat veel van haar vriendinnen de zakjes gebruikten om in hun laarzen te komen. En dat was voor haar het startsein om een oplossing te bedenken. Henriëtte heeft een aantal jaren gebruikt om de ultieme laarzensok te bedenken en na eindeloos testen, ontwerpen en ontwikkelen is het dan zover; ZOOFF Socks zijn gelanceerd.

ZOOFF Socks zijn een 100% Nederlands product en zorgen ervoor dat je je laarzen met gemak aan én uit kunt doen en dat komt door de combinatie van verschillende materialen, en de sokken zijn gladder dan ‘normale’ sokken. De sokken zijn dan ook echt alleen maar bedoeld om in je laarzen te dragen. Dus je moet in huis uitkijken dat je niet uitglijdt.

zooff socks modellen

Nu had ik vorige week de lancering van de nieuwe IKEA catalogus en aangezien het nogal regenachtig weer was en de presentatie plaats vond in een maisveld, had ik voor de zekerheid een paar rubber laarzen aangetrokken (die zijn ook onhandig om aan en uit te doen). Waar de meeste sokken, doordat je moeilijk in je laarzen komt, strak om je tenen komen te zitten en hierdoor je voeten een beetje afknellen, gleed ik moeiteloos in mijn laarzen, bleven de sokken gewoon op zijn plek en ook was het uitdoen van de laars een fluitje van een cent. Dus vanaf nu af aan, voor mij geen normale sokken meer als ik mijn laarzen ga dragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?