You are here: Home » Shoppen » NAN-GOODS leren tassencollectie

NAN-GOODS leren tassencollectie

geschreven door Constance

NAN is de oprichtster van de basic NAN-GOODS collectie en NAN-GOODS zijn leren items die uniek zijn, maar ook eigen zijn en speciaal ontworpen voor iedereen die van leer houdt.

bags_nan_goods_

NAN is naast ontwerpster voor haar eigen merk NAN-GOODS, model en afgestudeerd pedagoge. Ze houdt van yoga, koken en schildert graag aquarellen. En nog maar 1 jaar geleden is zij begonnen met NAN-GOODS. Dit begon met 1 enkele tas, de perfecte leren tas. Na deze tas volgen er snel designs van meer tassen en accessoires. En met hulp van haar vader had zij haar collectie tassen en accessoires in no time af.

NAN is meteen op zoek gegaan naar het perfecte leer voor haar tas. Dit vond zij in het zuiden van het land. Het leer, geïmporteerd vanuit Zuid Amerika, wordt hier behandeld en verwerkt. Hier leerde NAN alles over leer. NAN hoeft niet mee te doen aan de massaproducties, maar kiest voor een kleine markt. Ze kiest er dan ook voor om alles in Nederland te laten maken.

Het ontwerpen doet zij ook vanuit Amsterdam. Het leer koopt NAN in vanuit Zuid Amerika (daar weten ze echt wat goed leer is) dit selecteert zij zelf samen met de kleuren in het zuiden van Nederland. De gehele lijn van NAN is ethisch verantwoord en ze geloofd niet in leerafval. Dus alle delen van het leren worden gebruikt. Dit zorgt voor een rauw,
origineel en natuurlijk product met hier en daar een kleine imperfectie in het leer. Deze imperfectie geeft je NAN item juist zijn mooi originele karakter.

NAN en haar team zorgen dan ook voor betaalbare luxe producten in de klassieke NAN stylen.De items zijn verkrijgbaar via www.nan-goods.com en hiernaast ook bij meer dan 25 winkels in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com