You are here: Home » Accessoires » Vind al je spullen terug met TrackR

Vind al je spullen terug met TrackR

geschreven door Constance

Ben je regelmatig je sleutels, mobiele telefoon, of tas kwijt. Of is je fiets voor de zoveelste keer gestolen? Dan is de TrackR de uitvinding voor jou! TrackR is een klein apparaatje waarmee je al je kostbaarheden binnen no-time hebt getraceerd.

trackr

Je koppelt de TrackR aan je mobiele telefoon en nadat je de app hebt gedownload kan je werkelijk alles, waar je een TrackR op hebt bevestigd, terug vinden. Zodra dit klaar is, hoef je het apparaatje alleen maar aan je sleutelhanger te bevestigen, in je portemonnee te stoppen of in je tas te stoppen; maw. iets dat je altijd bij je hebt.

tracker sleutels

Als je de app opent kan je, dmv. een kaart, precies zien waar de ‘getracte’ spullen zich bevinden. Dus als je je sleutels verliest, selecteer je eenvoudig “vind apparaat” en dan krijg je de coördinaten van de nieuwe locatie krijgen.

cat trackr

Er is een speciale sleutelhanger te koop, maar ook een waterproof houder, en deze is weer ideaal voor aan de halsband van je hond of kat.

[youtube]https://youtu.be/0Ep8XHtsq8A[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?