You are here: Home » Beauty » Test; Eos producten

Test; Eos producten

geschreven door Constance

In de VS is het merk Eos (Evolution of Smooth) al jaren bekend en ik neem regelmatig de ‘bekende’ Eos lippenbalm eitjes mee. Maar er is goed nieuws, want de Eos producten zijn nu ook in Nederland te koop, en niet alleen de Eos lippenbalm maar, vanaf volgende maand (september as.) ook de hand lotion en bodylotion.

eos lip

Eos lipbalsem is 100% natuurlijk, 95% organisch en is rijk aan antioxidanten, vitamine E, sheabutter en jojoba olie. In Nederland is de balmsem in (slechts) 4 geuren te koop, nl. Strawberry Sorbet, Zomer Fruit, Blueberry Acai en Sweet Mint. In de VS is het assortiment veel groter, zoals meer smaken en is er ook een Eos stick. Ik heb de Strawberry Sorbet en de Blueberry Acai eitjes ontvangen en mijn voorkeur gaat uit naar de Strawberry Sorbet. Ik vind deze net even iets minder ‘overheersend’. Ik neem zelf uit de VS altijd de ‘Medicated Tangarine’ en ‘Coconut Milk’ mee, en vooral de Coconut Milk geeft mij een heerlijk zomers gevoel.

eos hand

Maar zoals eerder vermeld heb ik ook de Eos hand lotion en de Eos body lotion ontvangen voor een test. De Eos hand lotion is een plat schijfje, met een klepje, en hierdoor neemt ie heel weinig ruimte in, bijv. in je handtas. Er zijn 3 geuren; Berry Blossom, Cucumber en Fresh Flowers. Ik heb Fresh Flowers gekregen en dit is een lekkere frisse geur, die absoluut niet lang blijft hangen. De hand lotion is 90% natuurlijk en zonder parabenen. Verder zit er glycerine, soja olie, aloë vera, haverextract, sheabutter, cacao boter, macadamia olie, vitamine E en zonnebloemolie in. En de hand lotion trekt lekker snel in, en smeert goed uit.

eos body

De Eos body lotion zit in een flacon met een pompje en is er in 2 geuren; Berry Blossom en Delicate Petals (deze heb ik ontvangen). Ik vind dat de geur van de body lotion sterker ruikt dan die van de lipbalsem en hand lotion, maar is nog steeds niet overheersend. De lotion heeft geen minerale oliën, vaseline en parabenen maar bevat wel glycerine, soja olie, zonnebloemolie, avocado olie, aloë vera, haverextract, sheabutter, cacaoboter, macadamia olie en vitamine E. Net als de hand lotion, trekt ook de body lotion lekker snel in, en smeert ie goed uit. Ik vind de geur wel sterk, maar na verloop van tijd is de geur verdwenen. En je huid voelt heel zacht en soepel aan en dat bijna de gehele dag.

Conclusie; na de Eos lipbalsem, zijn de body- & hand lotions een mooie aanvulling op het assortiment. Ik vind het wel jammer dat mijn favoriete smaak balsems nog niet te koop zijn bij Douglas, maar misschien komt dat binnenkort. De beide lotions smeren goed uit en worden snel opgenomen. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten; de lippenbalsem kost euro 5,99 (en je doet er echt heel lang mee), de hand lotion euro 4,99 en de body lotion euro 7,99 of euro 12,99 (afhankelijk van de inhoud).

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com