You are here: Home » Schoenen & laarzen » Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen

Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen

geschreven door Constance

Herken je dit? Je ziet een paar schoenen maar toch is net de hak niet goed, of de punt of de kleur of wil je liever suède ipv. leer. Anne Winkelmolen wil dit ‘probleem’ oplossen want je kan online zelf het perfecte paar schoenen ontwerpen.

anna van mills pumps

Op de website Anna van Mills kan je kiezen uit 3 basismodellen, Ankle Boot/Shootie/Pump, en hierna kies je het materiaal; nappa, suède of kalfsleer. Vervolgens ga je aan de gang met de hak, je hebt de keuze uit een blokhak of stiletto (7 of 9 cm.). En verder kan je nog kiezen uit een puntige of ronde neus, kleur, kleur van de hak en/of rits en een bandje. En dat leidt er toe dat je maar liefst 45.000 combinaties kan maken.

Nadat je je schoenen of enkellaarsjes hebt besteld, helemaal naar jouw smaak, moet je wel even geduld hebben want pas na 4 weken worden ze bij je thuis afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com