Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Feraggio pumps zijn de perfecte pumps Feraggio pumps zijn de perfecte pumps
  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
shoppen

Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen

Herken je dit? Je ziet een paar schoenen maar toch is net de hak niet goed, of de punt of de kleur of wil je liever suède ipv. leer. Anne Winkelmolen wil dit ‘probleem’ oplossen want je kan online zelf het perfecte paar schoenen ontwerpen.

anna van mills pumps

Op de website Anna van Mills kan je kiezen uit 3 basismodellen, Ankle Boot/Shootie/Pump, en hierna kies je het materiaal; nappa, suède of kalfsleer. Vervolgens ga je aan de gang met de hak, je hebt de keuze uit een blokhak of stiletto (7 of 9 cm.). En verder kan je nog kiezen uit een puntige of ronde neus, kleur, kleur van de hak en/of rits en een bandje. En dat leidt er toe dat je maar liefst 45.000 combinaties kan maken.

Nadat je je schoenen of enkellaarsjes hebt besteld, helemaal naar jouw smaak, moet je wel even geduld hebben want pas na 4 weken worden ze bij je thuis afgeleverd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?