You are here: Home » Shoppen » Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner

Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner

geschreven door Constance

Je kunt Revitalash natuurlijk al van de wimper- en wenkbrauwproducten maar zij hebben nu een nieuw product toegevoegd aan de collectie: de Revitalash Defining Eyeliner. Deze eyeliner heeft een gepigmenteerde crème formule dat zorgt voor een langdurig, veegproof lijntje. Met de smudge tool creëer je een eyeliner met oogschaduw effect. De longlasting eyeliner is heel precies aan te brengen, of je nou kiest voor een klassieke, romantische of iets gewaagdere look.

RevitaLash defining liner raven

De longlasting formule geeft een optimaal effect, en de kleur blijft prachtig zitten, zelfs aan het einde van de dag. De eyeliner isverkrijgbaar in de kleuren Deep Jade en Raven en de multifunctionele punt kan je op verschillende manieren gebruiken; je kunt er voor kiezen om deze lichtjes langs de huid laten glijden voor een dun strak lijntje en bij meer meer druk krijg je een gewaagder lijntje. De andere kant van de eyeliner heeft een handige smudge tool, perfect om een zachte look met oogschaduw effect mee te creëren.

Breng een iets dikkere lijn langs de buitenrand van het oog aan voor een smokey eye. Verzacht vervolgens met de smudge tool. Voor een dramatische look trek je een lijntje op de binnenrand van de onderste wimperrand van de buitenhoek naar de binnenhoek. Met de ingebouwde slijper hou je de punt scherp.

RevitaLash defining liner

De eyeliner is waterdicht, heeft een zijdezachte textuur en de punt glijdt soepel over de huid zonder de huid te beschadigen of de lijn te onderbreken. Vitamine E beschermt de gevoelige huid rondom de ogen, hydrateert en biedt antioxidant effecten. Siliconen houden het vocht vast om de huid glad en zacht te maken en daarnaast zorgt het voor een superieure glide voor een ultra precies gebruik van de eyeliner. Het product is klinisch getest en goedgekeurd door dermatologen en oogartsen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com